Bu dizi tartışma yaratacak

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bu dizi tartışma yaratacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle bir geçer zaman ki' dizisinin bir sahnesi, İslami kesimi kızdıracak gibi...

554337_detay.jpg

Daha önce Küçük Kadınlar ve Geniş Aile dizilerini çeken D Production şimdi de 1960'lı yıllarda geçen bir hikayeyi ekranlara taşıyor. Dizide Erkan Petekkaya, Meral Çetinkaya, Ayça Bingöl ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ünlü isimler rol alıyor.

İSLAMCILARI KIZDIRACAK SAHNE
medyafaresi'nin haberine göre, 1967 yılından başlayarak İstanbul'un bir semtinde bir ailenin yaşantısını anlatan dizinin ikinci bölümündeki bir sahne İslami kesimi çok kızdıracak.

DERGİ YERLERDE
Ellerindeki Milli Gençlik dergilerini üniversite kantininde oturanlara zorla satan bir grup, sol görüşlü öğrencilerin masasına da dergi koyup para isteyince ortalık bir anda karışıyor. Sol görüşlü bir gencin dergiyi yere fırlatmasıyla her iki taraf sandalyeleri ellerine alıyor. Ancak dergiyi satan grup sonunda geri çekiliyor.

ZORLA DERGİ SATAN İSLAMCILAR İMAJI
Dizide Milli Gençlik dergisi satan gençlerin zorla dergi satan bir grup olarak gösterilmesi İslami kesimi çok kızdıracağa benziyor.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Bu tarz siyasi diziler ilgimi çekmiyor.:eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
islamcı kesim ne demek ya bu ülkede sağcısı da solcusu da müslüman yani tama müslüman olmayanlar da var ama azınlıkta şu islamcı kelimesi o kadar saçma ki...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
islamcı kesim ne demek ya bu ülkede sağcısı da solcusu da müslüman yani tama müslüman olmayanlar da var ama azınlıkta şu islamcı kelimesi o kadar saçma ki...

Inan okurken ayni seye takildim, islamci ne demek ya? Müslüman vardir. Söyle siyaset kokan dizileride hic sevmiyorum. :ates:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Inan okurken ayni seye takildim, islamci ne demek ya? Müslüman vardir. Söyle siyaset kokan dizileride hic sevmiyorum. :ates:

al benden de o kadar elhamdülillah müslümanız yani siyasetle dini karıştırmayın diyolar ama bazıları bunu kendileri yapıyolar....bu diziyi bi bölüm izledim hoşuma gitmişti daha da izlemem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar