‘Boynuzların çıkmış’ sözü cinayet işletti

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
boynuz-cinayet.jpg

‘Boynuzların çıkmış’ sözü cinayet işletti

ADANA’da eşini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü arkadaşı 28 yaşındaki Mehmet Dağ’ı bıçakla öldüren 31 yaşındaki İnan Çelebi...


Vücut geliştirme salonundan dönen konfeksiyon işçisi Mehmet Dağ, 29 Mart’ta, Havuzlubahçe Mahallesi 15088 sokakta, evine bir kaç yüz metre kala uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. 14 bıçak darbesiyle yaralanan Dağ, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmadı.
Öldürülen kişinin vücudundaki bıçak sayısının fazla olması dolayısıyla cinayetin namus yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duran polis, yaklaşık 2 ay süren çalışmada, Dağ’ın ailesi ve işyeri arkadaşlarının da aralarında bulunduğu 600 kişiyi sorguladı. Şüpheli olarak ifadesi alınan, ancak, cinayeti önce kabul etmeyen mobilya ustası İnan Çelebi, daha sonra, arkadaşı olan Dağ’ı eşini taciz ettiği için öldürdüğünü itiraf etti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Çelebi, hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlanan Çelebi, öldürdüğü kişinin 10 yıllık arkadaşı olduğunu ve 1.5 yıldır eşini rahatsız ettiğini söyledi. Kendisinin olayı tesadüfen öğrendiğini belirten Çelebi “Eşimin telefonu sürekli aranıyor ve her seferinde yanlış numara olduğu söyleniyordu. Gece geç saatlerde de çalınca telefonu kapattım. Sabah işe giderken de yanımda götürdüm. Telefon yine çaldı ve arayan Mehmet Dağ’dı. Telefonu açınca ‘Akşam kocan evde miydi?’ dedi. Ben de sen kimsin ş......., eşimi niye rahatsız ediyorsun dedim. Akşam eşimle konuştuğumda tehdit ettiği ve ortalık karışmasın düşüncesiyle benden gizlemiş. Sonra Mehmet Dağ ile konuştum. Arkadaş olduğumuzu, kendisini hastaneye bile götürdüğümü, yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlattım. Olayın büyümemesi için de sabrettim” dedi.
Konuşmanın ardından da hem eşini hem de kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini belirten Çelebi, “Yolda karşılaştığımızda bana ‘Boynuzların çıkmış’ diyerek küfretti. Sonra da tekme, yumruk saldırdı. Ben de kendimi kaybedip bıçakla vurdum” dedi.
“ÖPMEK İSTEDİ”
Sanığın eşi 27 yaşındaki Fatma Çelebi de ölen Mehmet Dağ’ın kendisini rahatsız ettiğini ileri sürerek, “Bana hoş olmayan tekliflerde bulundu. Bana ‘Dışarı çıkalım, gezelim’ dedi. Ben de kendisine yakışmadığını söyledim. Bir seferinde çantasını unutmuş ve almaya gelmişti. O zaman da beni öpmeye kalkıştı” dedi.
Oğluna iftira atıldığını ileri süren ölen Dağ’ın babası 62 yaşındaki Hamdin Dağ, “Ben olayla ilgili bir şey görmedim. Benim oğlum tekstil işinde çalışıyordu, işine gider gelir ve dini dersler verirdi. Kimseye zararı olmazdı. Oğlum gitti. Ama bu lekeyi kesinlikle kabul edemem. Ayrıca, sanığın bu işi tek başına yaptığına inanmıyorum. 18 yerinden bıçaklanmış. Şikayetçiyim. Devlete ve adalete güveniyorum” dedi.
Anne 52 yaşındaki Tenzile Dağ da, “Sonuna kadar şikayetçiyim. Benim oğlum söylendiği gibi şeyler yapmaz. Öyle olsa bile niye devlete, polise haber vermemiş?” dedi.
Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yani hiçbir aile bunu kabul etmez; ama ortada da en yakın arkadaşının eşine yapılan şeyler var. Tabii öldürmekle de iyi yapmamış. Keşke polise şikayet etselerdi....
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bi de adamın babası demez mi dini dersler alıyodu filan alsa ne olcak hacı hoca olsa ne olacak içinde olduktan sonra....bu devirde kimsenin ne yapacağı belli olmaz...Allah korusun benim eşim olsa o da öldürürdü heralde...ama öldürmek kesinlikle çözüm değil doğru da değil kanun var her ne kadar tam yewterli olmasa da
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Her islerini kendileri görmeye calisiyorlar, polise sikayette bulunsa daha iyi olurdu.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst