Boşanmada Lider İl: İzmir

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Toplum hatrına kimse breyselliği kurban edildiğini övmedi kimse mesajında şeyma hanım ve asla İzmirli kızlara laf attığınızıda sanmadık sadece yazdığınız mesajda İzmirli kızlar hakkında yanlış bildiğinizi anlatmak istedik hepsi bu Yoksa kimsenin kimseyi övmesine ihtiyacı yok

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
anneye-babaya hesap vermemenin adı "özgürlük" mü oluyor yoksa "sorumsuzluk" mu?

Sanırım, var olan özgürlük!! tanımınızı biraz değiştirmeniz gerekiyor.. hiç kimseye karşı sorumluluk hissetmeden, canın her istediğini yapmak değil ki özgürlük.. bu mantıkla eşlerimiz de özgür!!! olmak istemez mi sevgili Şeyma??

kişilik sahibi olmakla ilgili sanırım söylemeye çalıştığınız şey.. ben gerek özgürlüğümden, gerek hayat şartlarımdan ödün veririm mutlu olacaksam.. keza veriyorum, veriyoruz eşimle..özellikle bebeklerim doğduktan sonra artık her istediğimizde dışarı çıkamıyoruz, geleceklerini düşündüğümüz için çalışmayı bırakıp tatile bile çıkamadık senelerdir.. bu örnekler mutluluğum için bazı şeylerden ödün vermektir.. ama kişiliğimden veremem.. karşımda ki insanın da vermesini istemem..
evliliklerde sorun da buradan çıkıyor.. herkes karşıdaki insanın kişiliğini değiştirmeye uğraştığı için bitiyor evlilikler.. Bunun İzmir'i, Ankarası yok bence..

combine

Yeni Üye
Tepki
6
Bende izmirliyim 47 yaşındayım evet yetişme şeklimizden midir bilmiyorum ama daha bir özgüvenli daha bir ayakları yere basan kadınlarız diye düşünmüşümdür hep.Aslında çalışan kadın falan da değilim bildiğin ev kadını işte... ama eşim emeklimi ödedi üzerime bazı taşınmazları tapuladı istedin mi derseniz yook asla istemedim gurur yaparım böyle şeyleri....26 yıllık evliyim eşim der ki öyle bir duruşun var ki mutsuz olduğun anda sokakta da yatsan arkana bakmadan gidermişsin gibi hissediyorum o kadar yakın bir o kadar da uzaktasın o yüzden incinmeni üzülmeni istemiyorum der benim bu dünya görüşüm evliliğimi sağlamlaştırdı ama gelin görün ki bu görüşle yetiştirdiğim tek kızımın evliliği bitti...o da aynı benim gibi bir kadın ama olmadı olamadı::dertli:

H

Hera

Misafir
Bende İzmirliyim hemde 7 sülalem izmirliyim gerisini siz düşünün artık var izmir de bir şeyler var burada havsındanmıdır suyundanmıdır nedir bir değişkenlik bir rahatlık bir umursamazlık var açık oluyorum açıkça ifade ediyorum :hulya:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
bence boşanmaların çogu ekonomik üzgürlükten kaynaklanıyo..

H

Hera

Misafir
Rekor İzmirden bunu bende daha önceden okumuştum havasından mı suyundan mı nedir ekonomik özgürlükle ilgisi yok burada yaşayan buranın insanı olarak ondan olmdığının garantisini verebilirim sizlere ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar