Boşanıyorlar

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
13977089.jpg

Boşanıyorlar

spacer.gif
spacer.gif

3 yıldır evli olan Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik ayrılıyor.

Zorlu günlerinde Özçelik'e destek olan Pektaş, boşanma davası açmak için adliyedeydi.

SEBEP GEÇİMSİZLİK

Sabah gazetesinden Öner Öngün'ün haberine göre Uğur Pektaş, 3 yıldır evli olduğu Gamze Özçelik'e dün, Kadıköy Adliyesi'nde boşanma davası açtı. 1 yaşında Murathan adında bir oğulları olan çiftin ilişkilerini bitirme sebebi ise şiddetli geçimsizlik.
DESTEK OLMUŞTU

Pektaş, Özçelik'e, 2005 yılında yaşadığı tecavüz olayı sonrasındaki süreçte çok destek olmuş, daha sonra ikili yeni bir ilişkiye başlamıştı. Çift, 2008'in Haziran ayında evlenmişti
Hürriyet

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Ben boşanmalarına üzüldüm.Haklarında hayırlısı olsun.İşallah çocukları için medeni davranırlar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
13980427.jpg

Pişmanım dilekçeyi çekiyorum

Gamze Özçelik'le boşanma kararı aldığı haberleri basına yansıyan Uğur Pektaş, "Aramızda tartışma oldu, o sinirle gidip boşanma dilekçesi verdim ama pişmanım" dedi.

KANAL D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisinde iki polisi canlandıran Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüş, çift ilişkilerini 2008'in haziran ayında nikâh masasına taşımıştı. İkili, bebek beklediklerini öğrendikten sonra da diziden ayrılma kararı almıştı. Pektaş, bebekleri Murathan dünyaya geldikten bir süre sonra diziye döndü. "Canan"da başrolü üstlenen Özçelik'in de bu dizi sona erdikten sonra eski ekibine yeniden katılacağı konuşulmaya başlandı. Ancak Özçelik ve Pektaş, dün ayrılık haberleriyle gündeme geldi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Kadıköy Adliyesi'ne başvuran Pektaş dilekçesinde "Evliliğimizin devam etmesi, ikimiz ve çocuğumuz açısından yıpratıcı olduğundan daha fazla mağdur olmamak için anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik" dedi. Ancak genç oyuncu, bu eyleminden çok pişman. Gamze Özçelik'le ettikleri kavganın ertesi günü adliyeye gidip boşanma dilikçesi veren Pektaş, dilekçesini geri çekecek. Pektaş yakın çevresine, "O kavgada sinirler çok gerildi. O hışımla manasız bir şey yapıp boşanma dilekçesi verdim. Gamze'ye kendimi affettirmek için çok çabalayacağım. Dilekçeyi de adli tatili beklemeden geri çekeceğim. Mutlu bir yuvamız var" dediği öğrenildi.
Hürriyet

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
ben size yeni senaryoyu vereyim şimdi de kadın gururuna yediremicek adam çekcek davayı kadın açıcak

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
ben size yeni senaryoyu vereyim şimdi de kadın gururuna yediremicek adam çekcek davayı kadın açıcak

Şöyle bir durumda var şimdi Gamze Ö. yeni sezonda Arka sokaklara dönüyormuş dizi öncesi böyle bir haber ilginç oldu yani ortalığa yayılan koku aynen _emos_un dediği gibi reklam kokusu bence :D

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
Şöyle bir durumda var şimdi Gamze Ö. yeni sezonda Arka sokaklara dönüyormuş dizi öncesi böyle bir haber ilginç oldu yani ortalığa yayılan koku aynen _emos_un dediği gibi reklam kokusu bence :D

Doğru o da olabilir:1: amaaaan bunların da reklam için yapmıycakları şey yok heaa:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar