Bontavi

G

Gülden Gül

Misafir
Merhaba kızlar,

Her küçük göğüs sahibi gibi bende küçük göğüslerimden şikayetçiyim. Bir süredir net ortamında araştırma yapıyordum. Bontavi isimli göğüs büyüten kapsüllerle hep karşılaştım ama kullanma konusunda emin olamadım.

Bugün ''Ya Allah, Bismillah'' dedim ve 3 kutu birden satın aldım. Kullanmaya bu akşam başlayacağım, desteklemek içinde çörek otu yağı ile düzenli bir şekilde masaj yapacağım.

Bu konuyu günlük gibi kullanıp yaşadığım değişikleri sizlerle paylaşacağım.
Faydalı olmayı ve fayda görmeyi umuyorum.

Selametle...
 
OP
G

Gülden Gül

Misafir
Evettt saat 11:30'da verdiğim sipariş için saat 15:00'e kadar elinizde olur denmişti.
Saat 13:47'de siparişim özel kargo ile elime ulaştı :)
Bontavi'nin müşteri memnuniyetini bu aşamada takdir ettim doğrusu
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Bontavi ilaç mı?

Eğer öyleyse kullanmadan önce bir dr.a danışmanız gerekmez mi?

Umarım yan etkileri ile karşılaşmazsınız.Takdir edersiniz ki çoğu ilaç kişiden kişiye göre farklı yan etkiler bırakabiliyor.
 
OP
G

Gülden Gül

Misafir
Bontavi ilaç mı?

Eğer öyleyse kullanmadan önce bir dr.a danışmanız gerekmez mi?

Umarım yan etkileri ile karşılaşmazsınız.Takdir edersiniz ki çoğu ilaç kişiden kişiye göre farklı yan etkiler bırakabiliyor.


BONTAVİ KAPSÜLÜN İÇERİĞİ:

Bontavi “göğüs büyütücü bitkisel karışım”, %100 doğal bir gıda takviyesidir. İçeriğinde bulunan bitki özleri ve arı poleniyle, göğüs büyümesini sağlayan hormonların tetiklenmesine yardımcı özelliğe sahiptir.

Keçiboynuzu, Ana içerik maddesi olan keçi boynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasını genişletici özelliğe sahiptir. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişletir. Bir çok solunum problemine karşı, cinsel performansı arttırıcı olarak ve kemik erimesini azaltma özellikleri ile neredeyse her sıkıntıya çare olan mucizevi keçiboynuzu meyvesinin içeriğinde A,B ve E vitaminleriyle potasyum ve kalsiyum bulunmaktadır.

Tarçın; Kan şekerini dengeleyici ve karaciğerin şeker ayrıştırmasını tetikleyen özellikleri, öst rojen hormonunun yükselmesini sağlar. Öst rojen de bilindiği gibi kadınlık hormunudur. Süt bezlerinin genişlemesine yardımcı olur. Ayrıca kan şekerini bastırdığından, pozitif hissetmenizi sağlar.

Arı poleni: 22 çeşit amino asit, C vitamini, B-kompleks ve folik asit, doymamış yağ asitleri, enzimler ve karotinle, günümüze kadar hemen hemen hepsi keşfedilmiş olan ana anti oksidanları içerir. Ayrıca çinko, manganez, bakır, kalsiyum, magnezyum, potasyum gibi sağlığa faydası ispatlanmış olan tüm mineralleri de barındıran “altın toz”, tetiklediği progesteron hormonu sayesinde göğüs içi bezlerini genişleterek, göğüs büyümesine yardımcı olur.


Karanfil: Antiseptik özelliği yıllardan beri kullanılan karanfil, vücudun direncini artırarak iştah açar. Göğüs bir yağ bezesi oluşumu olduğundan, gerekli ve doğru besinleri yağ bezesine enjekte etmek gereklidir. Keçiboynuzuyla beraber deri altı yaş tabakasının genişlemesine yardımcı olur.

Kebabiye: Solunum sistemi antiseptiğidir. Hindistan ve Güney Amerika`da yetişen bir ağacın meyveleridir. Ses kısıklığını gideçirir. Mideyi uyarır, hazmı kolaylaştırır, iştah açar. Mesane ağzı daralması sonucu idrar azalmasında çok fayda verir,bol idrar söktürür. Tüm iç organlara kuvvetli şekilde etkiyen kebabiye, kandaki yağ oranını dengeler ve cilt altı yağ birikintilerini düzenlemeye yardımcı olur. Karaciğeri güçlendirirerek progesteron ve öst rojen salgılayan bu organın çalışmasını hızlandırarak hormon tetikleyici özelliği vardır.
 
OP
G

Gülden Gül

Misafir
Merhaba kızlar, günaydın. Sabahınız hayr olsun, bereket dolsun...

Bontavi kapsülden ilk dün akşam kullandım, bu sabahta ikinci kapsülü kullandım.
Adetime 5 gün kaldığı için zaten göğüslerimde bir dolgunluk ve hassasiyet vardı, dolayısı ile bu bitkisel ilacın sağlayacağı dolgunluğu önümüzdeki bir hafta içinde hissedemeyeceğim.
Sizlere kesin bir şeyler yazmam için önce adet görmem gerekiyor :)

Hadi bakalım hayırlısı...
 
OP
G

Gülden Gül

Misafir
Aklıma gelmişken kapsülün görünüşü hakkındada bilgi vereyim.

Şeffaf kapsül içinde kahverengi tozlar var.
Kapsül olduğu için tadı yok ama kokusu hissediliyor.
Pek sevimli bir koku olduğunu söyleyemeyeceğim ama berbatta değil :)
 
OP
G

Gülden Gül

Misafir
Kızlar Bontavi'ye devam ediyorum.
Düzenli bir şekilde, aksatmadan kullanıyorum.
Reglim bugün başladı ama hala göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor.
Bakalım yarın neler olacak :)

Çörek otu yağınıda kullanacağımı söylemiştim ama başlamaya cesaret edemedim.
Ben tiksinirim öyle yağlı ve kokulu şeylerden, sonra huylanır uyuyamam, kendimi biliyorum :)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Canım ben çörek otu yağını bir süre kullandım ama hiç işe yaramadı

İlk uygulamamda hafif ağrılar hissettim ama sonrasında bi etki bırakmadı.:dertli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst