Boğa Kunduz Dolunayı: Maddi Blokajlarını Bitir!

Tepki
1.023
5 Kasım BOĞA KUNDUZ DOLUNAYI (Beaver Moon) ile hayatımızdaki maddi değerler, öz-değer ve finansal güvenlik konuları aydınlanıyor. Bu dolunay, parayla olan ilişkinizi yeniden yapılandırmak için mükemmel bir zaman!
Neden Para Akışı Durdu?
Eğer sürekli "Hak Etmiyorum" duygusuyla savaşıyorsanız, bu video tam size göre. Boğa enerjisiyle, maddi blokajlarınızı yaratan kötü alışkanlıkları bırakıyoruz ve bolluk enerjisini hayatınıza çekiyoruz.

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
146.145
5 Kasım BOĞA KUNDUZ DOLUNAYI (Beaver Moon) ile hayatımızdaki maddi değerler, öz-değer ve finansal güvenlik konuları aydınlanıyor. Bu dolunay, parayla olan ilişkinizi yeniden yapılandırmak için mükemmel bir zaman!
Neden Para Akışı Durdu?
Eğer sürekli "Hak Etmiyorum" duygusuyla savaşıyorsanız, bu video tam size göre. Boğa enerjisiyle, maddi blokajlarınızı yaratan kötü alışkanlıkları bırakıyoruz ve bolluk enerjisini hayatınıza çekiyoruz.
Ayyy yandıkmı acaba

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.267
Neden Para Akışı Durdu?
Sondaki haftalık burç yorumları bu değil mi? Verelim de dinleyenler aramasın dedim :panter:
Kaos Başladı! Bu Hafta Ri̇sk Alma!! 3 -9 Kasım Gün Gün Haftalık Burç Yorumları

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.267
Neden Para Akışı Durdu?
Hani para için "Hak Etmiyorum" duygusuyla savaşıyorsanız yazıyor ya mesela ben hak etmediğimi düşünmem ama parayı çok önemsemem özel bir değer vermem para işlerine bu da çok iyi bir şey değil mi? Onu da dengelemek gerekiyor

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.023
Hani para için "Hak Etmiyorum" duygusuyla savaşıyorsanız yazıyor ya mesela ben hak etmediğimi düşünmem ama parayı çok önemsemem özel bir değer vermem para işlerine bu da çok iyi bir şey değil mi? Onu da dengelemek gerekiyor
Parayı sevmek lazım, biz önemsemiyormuş gibi yapmamalıyız. Alçakgönüllük yapıp benim için para önemli değil demek çok kötü bir sinyal.
Evrende şöyle der o zaman' madem paraya değer vermiyor, o zaman ona para vermeme gerek yok! ' der ve kısıtlar.

Kunduz dolunayların da eskiden insanlar ellerindeki altınları, kağıt paraları Dolunaya göstererek dua ederlerdi.

Ben hatırlıyorum mesela bu dolunayda Annem ellerine para alır benide yanına alıp bu dolunayda parayı gösterip birlikte dua ederdik. Daha çok paramız olsun, maddi sıkıntı yaşamayalım diye :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.267
İşte her şeyde dengeli olmak lazım neyse ben bu konuda kendimi güncellemiş oldum fark etmek bile önemli denir :) Hıdrellez zamanı da cüzdanlara çantalara para konup görülecek şekilde açık bırakılır :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar