Bob Kesim Saçlar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Katie Holmes ve Rihanna'da bol bol gördüğümüz bob kesimin modası kırmızı halıda hiç geçmiyor. Yıldızlar gibi görünmek için haydi kuaföre!


rihanna_mkle.jpg

Rihanna


Bob kesim, 1920'lerin en popüler saç modeliydi. Şimdilerde bu model, modern stiller kazanarak muhteşem bir şekilde geri döndü.

Bob saç stili vintage modeller arasında, yüze verdiği görünüm ve karakteristik ifadeden dolayı her zaman en çok beğenilen ve en çok tutulan saç modeli olmuştur. Üstelik, seçim yapmak için bir çok bob saç stilinden birini seçme şansınız da var, çünkü yüz şekillerine göre bu model farklılıklar gösterse de genelde herkese çok yakıştığından emin olabilirsiniz.




Küt kesim bob stil

blunt_mkle.jpg


Tamamen küt kesim bob modeli, dümdüz çizgisiyle yüze tam bir tanım verir. Yüzü sarıp sarmalar ve hatları çok net bir şekilde ortaya çıkarır. Özellikle minyon ve düzgün yüz hatları olanlarda büyüleyici bir modele dönüşür...


Yana devrik bob stil

inverted_mkle.jpg


En çok tercih edilen bob modellerin biri. Bu nefis kesimle hem masum, hem sevimli, hem de gizemli bir görünüme kavuşuyorsunuz. Ünlülerin de en çok tercih ettiği modellerden biri.



Asimetrik kesim bob stili

asi_mkle.jpg


Asimetrik kesim çok iddialı olduğu kadar oldukça modern ve enerjik bir kesim. Saçın bir tarafı daha uzunken diğeri daha kısa... Ama kendi içinde orantılı bir kesim elbette. Rihanna ile popüler olan bu kesim, altın çağını yaşıyor diyebiliriz.


Ünlülerin son dönem saçlarından derlediğimiz modellere bir göz atın, kendinize en uygun bob kesim hakkında mutlaka güzel fikirler kazanacağınıza eminim.

beckham_mkle.jpg


Victoria Beckham

katie_mkle.jpg


Katie Holmes

paris_mkle.jpg


Paris Hilton

jesscica_mkle.jpg


Jessica Stroup

anna_mkle.jpg


Anna Hathaway




Alıntı
 

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
ben bu tarz saç kesimini begeniyorumda hep fön işi bana zor geliyor kızdan dolayı
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ben küçükken herkesin saçı aynı şekilde böyle küttü kahkülde tabi bende çok özenirdim ama saçlar kıvırcık olduğundan hiç yapamadımmm:gitme:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Benim 2 senedir böyle saçlarım. Şimdi uzadı gerçi. Bi daha da kestirmem:hihh: Hep fön hep fön fenalık geliyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst