BLV - Eau d’Ete

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Gümüş kaplama kapak üzerine işlenmiş ışıltılar… Güneşin denize yansıttığı pırıltılar… Bir kokudan öte yazı yaşamak… Hepsi Bvlgari’nin yeni kokusu BLV Eau De Toilette ile hayata geçiyor.

BLV-Eau-dEte-Ad-Visual.jpg

Bu yeni kokunun üst notaları parlak & belirgin. Doğal canlandırıcı nane, doğal İtalyan Limonu ve doğal yıldız meyvesi ve doğal İtalyan mandalinası bu notada dikkati çekiyor. Eau d’Ete floral amber sayesinde güçlü ve zarif, iris absolütü, nemli menekşe, doğal yasemin yaprakları, doğal tarçın, bu noktada yoğunlukla hissedilenler. Solar amber ise kokunun tensel ve neşe saçan olmasını sağlıyor. Bunu gerçekleştirmek için de doğal Siam Benzoini, doğal fir balsamı, doğal Laden Resini, ambergris ve miskten faydalanılmış.

Eau de Toilette d’Eté, sadece bir koku olmaktan öte doğal içerikleriyle bize tam anlamıyla yaz dönemini yaşatıyor. Canlandırıcı nane, tazeleyici uyarıcı temizleyici ve ferahlatıcı bir etki yaratırken İtalyan limon yağı tonifiye edici canlandırıcı etkisiyle, benzoin ise gevşetici, yatıştırıcı, stres giderici, rahatlatıcı etkisiyle dikkati çekiyor.

Tabii tüm bunlara reklamlarında ve tanıtımlarında Laetitia Casta’nın oynadığını söylersek varın gerisini siz düşünün.

Alıntıdır!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.525
ımmm cekici bir şişesi var :)
aceba koksu nasıl :dusun:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
BLV bayan kokusu hiç denemedim canım. :fisfis: Ama ferah bir kokuya benziyor :eek:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
ben bu markanin baska bir kokusunu denedim cok agirdi ama bu daha hafif sanki :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar