Bizim Yenge - Kanal D

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42683.jpg


Bizim Yenge

Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor!
Çok yakında

TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, 'Bizim Yenge' yakında Kanal D izleyicisiyle buluşacak. Dizinin başrollerinde İlker Aksum, Şebnem Bozoklu ve Ayşenil Şamlıoğlu oynuyor.

Komedi tadındaki "Bizim Yenge" sezonun iddialı dizilerinden biri olacak. Bizim Yenge'nin tanıtım filmi internette dönmeye başladı.

[DM]video/xjcqhd_yyte-bizim-yenge-nin-ilk-fragmany_shortfilms[/DM]
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
13935741.jpg


Kahkahası bol bir aşk hikayesi

Kanal D, dramdan bunalan televizyon izleyicilerinin imdadına yetişti. İlker Aksum ve şebnem Bozoklu’nun başrolü paylaştığı yeni komedi dizisi “Bizim Yenge” ağustosta başlıyor.

Filiz, ilk görüşte aşık olduğu Bahri’ye kavuşmak uğruna babasına bile meydan okuyan, evinin kadını olma isteğiyle dolup taşarak başka şehirden kalkıp İstanbul’a gelen bir kadın... Ama kendisini koca evinde bekleyen büyük sürprizden de habersiz!

Peki Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yeter mi? İlker Aksum ve şebnem Bozoklu’nun başrolleri paylaştığı “Bizim Yenge”de işte bu soruya yanıt aranacak; hem de hiç dinmeyen kahkahalar eşliğinde...

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, Aydın Bulut’un yönettiği, senaryosu Kuledibi Senaryo Grubu tarafından kaleme alınan “Bizim Yenge”, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son derece iddialı... Aksum ve Bozoklu’nun yanı sıra Ayşenil şamlıoğlu, Yetkin Dikinciler ve Güneş Sayın’ı da oyuncu kadrosunda buluşturan bu samimi, sıcak ve naif hikaye, ağustostan itibaren Kanal D ekranlarını şenlendirecek.

“BİZİM YENGE”Yİ EVDE BEKLEYEN SÜRPRİZ NE?

“Bizim Yenge”nin konusuna dair detaylara gelince...

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir “iyi aile kızı”dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkileri yaşamaya fırsatı bulamamıştır.

Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerde seyrettiği, çoğu zaman hayallerini süsleyen İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir.

Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır.

Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev, eski bir mahallededir. Filiz zaten yol boyunca kafasında çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. ıyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirli halleriyle başa çıkmayı bilecektir.

Ama evin kapısından içeri adım attığı an durum değişir. Zira Filiz’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Acaba Filiz, karşılaştığı bu durumla baş edebilecek mi dersiniz...

Hürriyet

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Henüz yayın tarihi belli değil çok yakında deniliyor...
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


BİZİM YENGE
Çok yakında

Kanal D’nin, Ağustos’ta ekrana gelecek yeni komedi dizisi “Bizim Yenge”; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma pahasına, evinin kadını olmak isteğiyle dolup taşarak İstanbul'a gelen Filiz’in (Şebnem Bozoklu) hikayesini konu alıyor.

Filiz’i kocasının evinde bekleyen büyük sürpriz ne? Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi? “Bizim Yenge”de, sürprizlere ve doyasıya kahkahaya hazır olun!

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu da Kuledibi Senaryo Grubu’nun kaleme aldığı “Bizim Yenge”, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.

Ayşenil Şamlıoğlu (Mehpare), Şebnem Bozoklu (Filiz), İlker Aksum (Bahri), Yetkin Dikinciler (Adem) ve Güneş Sayın’ın (Zeyno) başrollerini paylaştıkları, samimi, sıcak ve naif hikayesiyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Bizim Yenge”nin konusu şöyle;

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir “iyi aile kızı”dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkilerine fırsatı olmamıştır. Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerden seyredip düşler kurduğu İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanmıştır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir. Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. Şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır. Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev eski bir mahallededir. Yol boyunca kafasının içinde çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. İyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirini tutmaya çalışan halleriyle başa çıkmayı bilecektir.

8 erkek kardeş ve dediğim dedik bir kayınvalide!

Kanal D’de Ağustos ayında ekrana gelecek “Bizim Yenge” dizisinde izleyicilere de dizi karakterlerine de büyük sürprizler var. Hele hele, büyük bir aşkla kalbini kaptırdığı Bahri ile (İlker Aksum) evlenebilmek için, hiç düşünmeden ve birçok zorluğu göze alarak, Antakya’daki baba evini terk edip, aşkının peşinden İstanbul’a gelen Filiz’e sürprizlerin en büyüğü var…

Filiz ailesinin rızası olmaksızın evlendiği kocası Bahri’nin tam 8 erkek kardeşi olduğunu ve evlendikten sonra kardeşler ve kaynanası Mehpare Hanım ile birlikte yaşayacaklarını şaşkınlıkla öğreniyor…

Bir anda hem eş, hem gelin, hem de 8 kardeşin yengesi olan Filiz, kendine ait düzeni olan bu eve uyum sağlayabilecek mi?

Evdeki otoritesi kayıtsız kabul edilmiş Mehpare Hanım, Filiz’i de etkisi altına alabilecek mi?

Bahri, eşi ve annesi arasındaki bu sessiz çatışmada nasıl tavır alacak…

Evin büyüklü küçüklü 8 erkeği Bizim Yenge’nin hayatlarına girmesinden memnun olacak mı?

Kardeşler: Bahri (İlker Aksum), Adem (Yetkin Dikinciler), Cüneyt (Emre Yetim), Dursun (Ozan Özcan), Ersun (Görkem Şarkan), Fatih (Caner Özyurtlu), Gazanfer (Gökhan Çetin), Harun (Berke İnci) ve İsmail (Alpay Şayhan)

Anne: Mehpare Hanım (Ayşenil Şamlıoğlu)

Bizim Yenge: Şebnem Bozoklu


Kanald
 

flamingo

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2009
Mesajlar
7.864
Tepki
6.630
Puan
113
Konum
-
bi yayına girsin bakarız,o kadar çok izlemek istediğim dizi var ki
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
44457_bizim-yenge.jpg


Tarih: 2011-08-17 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi


Kanal D’de bugün, yepyeni, harika bir komedi dizisi başlıyor!
“Bizim Yenge”

Kanal D’nin, ilk bölümü bu akşam (17 Ağustos Çarşambai) ekrana gelecek yeni komedi dizisi “Bizim Yenge”; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma pahasına, evinin kadını olmak isteğiyle dolup taşarak İstanbul’a gelen Filiz’in (Şebnem Bozoklu) hikayesini konu alıyor.
Filiz’i kocasının evinde bekleyen büyük sürpriz ne? Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi? “Bizim Yenge”de, sürprizlere ve doyasıya kahkahaya hazır olun!
Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu da Kuledibi Senaryo Grubu’nun kaleme aldığı “Bizim Yenge”, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.
Şebnem Bozoklu, İlker Aksum , Tülin Özen, Yetkin Dikinciler ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerini paylaştıkları, samimi, sıcak ve naif hikayesiyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Bizim Yenge”nin ilk bölümünün konusu şöyle;
Filiz bir arkadaşını ziyaret etmek için hayatında ilk kez İstanbul’a gelir. Yaşanan bir karışıklık sonucunda jet taksici Bahri ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine aşık olan çift, yine hızla komik ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Çünkü Bahri’nin annesi Mehpare, mahalleden başka bir kızı oğluna uygun görmektedir. Filiz ve Bahri bu ilk badireyi Bahri’nin numaralarıyla atlatır. Ama Mehpare Hanım ve Filiz’in babası Hasan Bey, gençlerin bir araya gelmesini zorlaştıracak yeni sürprizleri sırayla karşılarına çıkarır. Bahri memleketine dönmek zorunda kalan Filiz’in peşinden yollara düşer. Her engeli aşan genç çift, sonunda Filiz’in memleketi Antakya’da gizlice evlenir. Bahri’nin taksisi ile baş başa İstanbul’a gelirler. Taze gelin Filiz’i asıl büyük sürpriz, Bahri’nin ailesiyle yaşadığı evde beklemektedir!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst