Bu da pastammm seni yansıtan tarzdan :ask:

Bu da hedayem , doğum günün kutlu olsun ballı kaymağım kardeşim sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu senelere inşallah iyi ki doğdun iyi ki varsın

doğum günün kutlu olsun sitenin en tatlısııııı
Bu da pastammm seni yansıtan tarzdan :ask:
Bu da hedayem , doğum günün kutlu olsun ballı kaymağım kardeşim sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu senelere inşallah iyi ki doğdun iyi ki varsın
Gifret puha gifler olcakti gofret gibi olmus :nazo: nkkkk bacim devrelerimi yaktinn kiz sanalda olsa :nazo: cok etkilendim erkek olsam kesin ben alirdim seni kimseyle paylasamazdim :nazo:
Avatarindaki yaziyi okudumda balonlar falan sakane kiz yerim o avatarinitost yapiom suan nk bekliyom yiyince :nazo: heycandannkbacisinayangozlebakanbittersmilisi :ko
oooooyyy oooooyy pastam hediyelerim öpücüklerim şahaneeeeeeeee -ciko Bende seni ve sizi tanıdığıma çok kocaman mutluyuuummmİyi ki doğdun @bitter_im iyi ki tanımışız seni ben kendi adıma burada olup seni tanıdığım için çok mutluyum bitanem,Allah bahtını açık ömrünü çoook uzun etsin seni seviyorum tatlışım
ve işte hediyelerin canım...

bıtter yemeye doyamadıgım tatlı arkadasım ıyı kı varsın
senı cok sevıyorum kuzum
bıraz fazla yemısım sanırım
bu hedıyen
dean'ı de verdım gıttı merak etme
pastan nasıl

Ayyyy yerim o bebişi :ask:nice mutlu yaşlara çikolatam
Teşekkür ederim bitaneeemmm amin inşallah cümlemize :ask: Nice güzel yaşlarımızla birlikte -cikoDoğum günün kutlu olsun canım.
Rabbim sağlıklı sıhatlı sevdiklerinle birlikte uzun uzun ömürler veersin
Gifret : Hayret veren gif anlamına gelir :nazo:
Anaaam seninde bu devreler pek hassas ota kota yanıyor sağol canımm benim :ask:
Anaam magazinlik olucaz dikkat et :ko
nice sağlıklı yaşlara doğum günün kutlu olsun-ciko
asta
asta
astaiyiki doğdun bitter ,sağlıkla nice güzel yaşlara
asta
asta
asta
asta
asta
asta
Senden güzel , cici , tatlı olmasalar da![]()
Nice mutlu yıllara .. Allah gülümsemeni eksik etmesin yüzünden ..
oouuyy bayıldım bu güllereeeee -ciko-ciko
Çok sağol kuzum beniiimm
Ne yemişimyedin yediiin:ne:
Doğum günün kutlu olsun bitter nice mutlu yıllara
diyorum kiekmek var yin mi ?