Bitter_im msn adresini bulduk merak eden buraya :ko

:ko :ko
Ne zaman gelin kaynana oldunuz sizkızarmı dersinyok yaaa kaynanasına kızmaz o
kıyamaz
Ne zaman gelin kaynana oldunuz siz
Vay bitter yine yapmış yapacağını bak sennnnnnn
Bende senin arkana saklanırım ablacım,malum oklavan ile herşeyin üstesinden geliriz biz.
Bitterin zulmünden bile

ha babayı alırsınız hae :ko:ko:ko
ohhh yandannnn hemi oynadım hemi gelini aldım sefam olsun ohhhhhhh :ko:bayil::bayil:Bitter_im msn adresini bulduk merak eden buraya :ko
:nazo::nazo::nazo::nazo:
Bitter msn adresinde senin gibi enterasanmış lo:nazo:
Babandan gelip alırım bak seni
:ne::ne: senidemi kaybettik.. vışşş :bayil: nen sen ne biçim kaynanasın hani berkeye alıyordun beniAblam kopalım bitter yokken biz şimdi rahat rahat.
Zaten kendisi geldiğinde kopan bağları sık iğne yapar bizim bitter:gul:
Çok kızzdım okadar kızdımki wc nasıl küssem aceba :hihh: bi kere msn adresim öle deilkızarmı dersinyok yaaa kaynanasına kızmaz o
kıyamaz
sen nereye kaçıyon bakem kesin bu resmi bulup sen vermişsindir teyzoşa :hihh:Ne zaman gelin kaynana oldunuz siz
Vay bitter yine yapmış yapacağını bak sennnnnnn
Bende senin arkana saklanırım ablacım,malum oklavan ile herşeyin üstesinden geliriz biz.
Bitterin zulmünden bile
kaçmaz benden öle şeyler :ko bi ara neler giydikte coşturuyordum bunlarıAboooo sen uyuyon anacımmm biz hamam sefası bilem yaptık :ko şiiii duymasın da çok guzel de frikik veriyor heeee :nazo:
Burdayım bacımbitter_im nereye gittiiii
aha babayı alırsınız hae :ko:ko:ko
aaa sahım ben caldım bunlar gelın kaynana oynadı
ohhh yandannnn hemi oynadım hemi gelini aldım sefam olsun ohhhhhhh :ko
Kız biter ne bu hal yedi kocalı hurmuzu geçitin. Sitede elini sallasan senin müstakbel kaynanana çarpıyor :dill:
Kız beni niye araya sıkıştırıyorsun
![]()
göbecikleri çok iyi atıyodun

Kız beni niye araya sıkıştırıyorsun
üzerinize afiyet çok iyi sallarım :ko