Bitkisel Kürler

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Bitkisel Kürler


Bazen kuru ve kaşıntılı ciltler ciddi bir hastalık ile ilişkilendirilebilir; eğer şartlar izin verirse, bir doktora görünün. Dahası, bununla birlikte, bunun yapılması yağ bezlerinin doğa etkenlerine karşı gelebileceğinin işaretidir. Göz alıcı güneş, hırçın rüzgar, soğuk kış havası, bunlara ek olarak günümüzün kuru iç ortam ısısı. Tüm bunlar yaşlanmamız ve yağ bezlerimizin daha az aktif olmasıyla yüksek bir bedel anlamına gelmektedir.
Bitkisel İlaçlar

Aloe vera: “Aloe Vera”nın taze jeli yüksek seviyede malik asit, kırışık önleyici etkisi için değerlendirilmiş alfa hidroksil asit içerir.

Kakao ezmesi: Kakao ezmesi, kavrulmuş kakao, ya da kakao türü bitkilerden çıkarılan yağdır. Beyaz balmumu madde kuru cilde gerektiği kadar uygulanabilir: huzur vermek ve korumakla ilişkili olarak yumuşar. Kakao ezmesi piyasada bulunur.

Avokado maskesi: Avokadodaki yağ bir emoliyan özelliği gösterir. Avokado, aynı zamanda yararlı olan E vitaminini içerir. Yüzle ilgili kuru cildi tedavi etmek için meyve özünü ezin ve hafifçe bir maske gibi elle yüze uygulayın. 20-30 dk bu şekilde bırakın.

alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst