Bisküvili Verev Pasta
1 paket sade pötibör bisküvi
1 paket burçak bisküvi
1 küçük portakalın kabuğu
2,5 su bardağı süt
1 paket hazır supangle tozu (Kakaolu puding)
Yapılışı
Süt,portakal ve supangle tozunu sürekli karıştırarak pişirin.
Bisküvileri bu pudinge bulayıp bir pötibör bir burçak olacak şekilde sırt sırta dizin.
En son kalan supangleyi üzerine döküp buzdolabına alarak soğumasını bekleyin.
Dilimlerken verevine kesin.
Benzer tarif diye buraya ekleyeyim dedim
Hazır supangleyi üzerindeki tarife göre pişirdikten sonra aralarına supangle sürülecek şekilde bir sıra beyaz bir sıra kakaolu pötibör bisküvi olarak sırt sırta diziyoruz.
İstediğiniz uzunluğa geldikten sonra kalan supangle ile üzerini kaplayıp dolaba koyuyoruz ve en az 1-2 saat bekletiyoruz.
Şimdi tatlıya üstten baktığınızı düşünün. Çarpı şeklinde kese kese sona kadar gelin.
Sonra kestiğiniz kısımları yana açın. Bunlar küçük üçgen gibi görünecek ben fotoğraflayamadım ama bir sonrakinde çekeceğim
Ortada kalan parçalarda benim resimlediğim gibi görünüyor. İsterseniz onu da oradan kesim üçgen hale getirebilirsiniz
Son düzenleme: