Valla öyle bile seviyorlar kırıtıyor diye sanırımBugün eşimde dedi nerde böle kadındedim kadın kocasının yüzüne tükürdü adam yerine koymuyo..
Nankör dedim.. beni çok ararsın Allah aratmasın diye başladım. Sonrasını hatırlamıyırum

Valla öyle bile seviyorlar kırıtıyor diye sanırımBugün eşimde dedi nerde böle kadındedim kadın kocasının yüzüne tükürdü adam yerine koymuyo..
Nankör dedim.. beni çok ararsın Allah aratmasın diye başladım. Sonrasını hatırlamıyırum
Pis zayıf saniyeAma saniye de güzel oynuyo.. şivesi falan süper yaa..
Kız gülten sana mı benziyo sanki tipi yani.. uzun ince maşallah..Pis zayıf saniye
Gultenin kaşları maslaalh benimki onun yarısı kadarKız gülten sana mı benziyo sanki tipi yani.. uzun ince maşallah..
Eşim de Saniye yı beğeniyür biliyursun
Oyunculuk diyor ama kadın cilve yapınca bi bakıyom gülüyor
Ha yaşa yaaaa, bi ben değilmişim züleyhayı saf bulan. Dudaklar hep açık, alık alık bakıyoMeraba kızlarizlediğim nadir dizilerden birinin sayfası olduğu görünce geleyim dedim
Demir'e neler oldu öyle yahu adam tehlikeli aşığa döndü gözümdeki yiğido gitti sümsük aşık bir adam geldiZüleyhayı da sevmiştim ama oyunculuğu bir garip oldu sa saf bakıp duruyor
Karagül dizisinde de izledim hani diyorum ha şimdi açılacak ha şimdi başka bir mimik yapar ama nerdeee hep aynıHa yaşa yaaaa, bi ben değilmişim züleyhayı saf bulan. Dudaklar hep açık, alık alık bakıyo
İşte bu hep karagül de görmenin yan etkisiKaragül dizisinde de izledim hani diyorum ha şimdi açılacak ha şimdi başka bir mimik yapar ama nerdeee hep aynı
İşte bu hep karagül de görmenin yan etkisiben onu izlemediğim için öle bi beklentim yok
Mesela ben iyi roldeki kızların da aptal saf gibi çok iyi olmasına da sinir oluyorum.. bende iyi biriyim ama bağırıp çağırırım yani.. züleyha da son bölümlerde açıldı azcık ama işte demire bi cilve işve yok.. ona sinir oluyorum .. çıldırttı adamı.. azcık seveydi demir de bu kadar korkmazdı yılmazdan...Belkide orada fena bir yenge rolünü oynuyordu o halini görünce burada role alışamamış gibi geliyor
Mesela ben iyi roldeki kızların da aptal saf gibi çok iyi olmasına da sinir oluyorum.. bende iyi biriyim ama bağırıp çağırırım yani.. züleyha da son bölümlerde açıldı azcık ama işte demire bi cilve işve yok.. ona sinir oluyorum .. çıldırttı adamı.. azcık seveydi demir de bu kadar korkmazdı yılmazdan...
Bide ilk bölümler demir merhametliydi.. adamı gitgide kötü gösteriyorlar..
Ben izin verdim çittle