ne kaçması beee kadın dünden meraklıymış demire acaba demir bebeği kendinden mi sanıcakBende heyecanla bekliyorum... yılmazı öldü sanıp demirle mi evlenecek napcak?? Kesin düğünden kaçar
ne kaçması beee kadın dünden meraklıymış demire acaba demir bebeği kendinden mi sanıcakBende heyecanla bekliyorum... yılmazı öldü sanıp demirle mi evlenecek napcak?? Kesin düğünden kaçar
Tabisi.. amaç one kaçması beee kadın dünden meraklıymış demire acaba demir bebeği kendinden mi sanıcak
Ben izledim.. çok heyecanlı bi bölümdü.. sonunda kız suya atladı..
Onlar evlenecek belli..Acaba demir hastanede hamile olduğunu ogrecekmikiii
Şimdi hastaneye gotururler sudan cikarip
Ama ozaman filmn anlamı kalmaz demi ogrenmz
Ahh yılmazım yaaa...ben bu yılmaza çok üzüldüm ama
Bende öğrendiğini düşünüyorum tevoş.. kızın mektuplarını gülten saklıyor yılmazın mektupları da gelmiyor. Fragman vermiyor çatlatıyorlar bizi..Ben söylüyorum bakın
Demir bunların kardeş olmadığını yılmazdan öğrendi ama hırsları ve aşkı uğruna yine de evlenmek istedi.
Sonuç evlenecekler yılmaz 15 20 yıl hüküm.yiyecek ama bir-kac yıl sonra af çıkacak ve geri döndüğünde bir bakacak ki kız evlenmiş çocuğu olmuş onu beklememis..
Bu arada mektuplar da demir beye ulaşıyor bence
O benim fikrim bir kereBende öğrendiğini düşünüyorum tevoş.. kızın mektuplarını gülten saklıyor yılmazın mektupları da gelmiyor. Fragman vermiyor çatlatıyorlar bizi..
Bence 15 yıl yicek ama bikaç sene yatıcak ve af çıkacak ...
Bende düşündüm ki.. 30 yıl yatıracak halleri yok..O benim fikrim bir kere
Bebeği yılmaz da bilmiyor zaten onu dememistirBende düşündüm ki.. 30 yıl yatıracak halleri yok..
üstelik size bişi dicem demir bey dedi sahne değişti.. sonra yüzü baya düştü demirin.. ama bebekten haberi yoktur.. o kadar da değil heralde..
Yok yani mektuptan okumamıştır...Bebeği yılmaz da bilmiyor zaten onu dememistir
Neee hemen bakıyorum...Kizlar figrami izledim birini
Asıyorlar ya kim acaba ya