Bir partide sizinle aynı elbiseyi giymiş bir bayan gördünüz ne yapardınız?

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
102.597
Şimdi uzun ince olmamdan ötürü bana hep manken gibi maşallah derler yani muhtemelen elbise ben de daha iyi durmuştur o düşünsün :kendi kendisine"kendinibeğenmişukaladümbeleği!"diyennkemojisi: :krizz:
Oo maşallah

Tabi kime daha çok yakışmış gözükür herkes tabii ki kendini seçer hahahaha

Mümkünse aynı kareye girmemeye çalışırım
İlk modum düşer sonra aman der umursamam

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.904
Şimdi uzun ince olmamdan ötürü bana hep manken gibi maşallah derler yani muhtemelen elbise ben de daha iyi durmuştur o düşünsün :kendi kendisine"kendinibeğenmişukaladümbeleği!"diyennkemojisi: :krizz:
hahahahahaha ayyy bende bende özgüven tavan anam bizde haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.904
Geçen gün düğün oldu gittik eşimin kuzeniyle aynıydık elbisenin malı farklıydı sadece
:D dügünlerde biraz paraya kıymakta fayda var (yakın biriyse) yani kimsede olmayan bir model daha sabit olur diye düşünüyorum :D tarz meselesi bide ben kokanak olduğum için çevrem muhafazakar biraz genelde çarşaf çurşaf takılıuorlar haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.904
:D dügünlerde biraz paraya kıymakta fayda var (yakın biriyse) yani kimsede olmayan bir model daha sabit olur diye düşünüyorum :D tarz meselesi bide ben kokanak olduğum için çevrem muhafazakar biraz genelde çarşaf çurşaf takılıuorlar haha
Çarşaf deyince geçen bi çarşaflı arkadasa gitmiştik eşimin tarafı işte bebe emzircem yatak odasını gösterdi haha orayada bu oda karartan perdeler varya ondan takmış içimden dedim ayyy odayada çarşaf giydirmiş diye geçirmedim degil haha içim karardı ayol haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
102.597
Çarşaf deyince geçen bi çarşaflı arkadasa gitmiştik eşimin tarafı işte bebe emzircem yatak odasını gösterdi haha orayada bu oda karartan perdeler varya ondan takmış içimden dedim ayyy odayada çarşaf giydirmiş diye geçirmedim degil haha içim karardı ayol haha
Kız karartma perde çarşaf ne alaka haha güneş çok vuruyordur
Yazın Bnde fonları çekip karatıyorum yoksa 4de ayaktayız

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.746
Aynen öyle fazla yakın olmadığı sürece abartı şeyler almayı sevmiyorum bi kere giyince bir daha giymeyi sevmem o kadar para da vermeye gerek yok herşey ateş pahası malum

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.904
Aynen öyle fazla yakın olmadığı sürece abartı şeyler almayı sevmiyorum bi kere giyince bir daha giymeyi sevmem o kadar para da vermeye gerek yok herşey ateş pahası malum
Şimdi kiralama daha iiyi oluyor kardeş dügününe falan, haricine gerek yok zaten haha hiçte üc bin bes bin verip alamam

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.904
Kız karartma perde çarşaf ne alaka haha güneş çok vuruyordur
Yazın Bnde fonları çekip karatıyorum yoksa 4de ayaktayız
Enteresan yok güneşten deil esi dışardan kimse görmesin diye perde kıpırdartmıyor esine degisik bir ciftti ayrı odalarda oturduk falan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar