Bir gelinin "olmazsa olmaz" ları..

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
1. Düğününüzde daha "havalı" gözükmek için ya duvağınız uzun olmalı ya da gelinliğiniz etek modeli kuyruklu. Balık modelleri seviyorsanız ve vücudunuz da bu modeller için uygun ise, eteğiniz mutlaka kuyruklu olsun. Hem fotoğraf karelerinde de hoş bir görüntü yakalamanız için ideal seçim bu modeller.

2. Kış geliniyseniz işiniz yazın evlenenlere göre daha zor ama daha keyifli. Kendinize mutlaka şık bir şemsiye edinin.

3. Rahatlamak için düğün gününüzde yeşil çay için. Ama 2 fincandan fazlası rahatsız edebilir, dikkat.

4. Duvağınız uzun ise, mutlaka yedek bir duvak da alın kendinize. Düğününüzün en eğlenceli kısmında uzun duvak hem saçınızı bozar hem de rahat rahat dans etmenizi engeller.

5. Swarovski taşlı ayakkabılar hala en gözde modeller arasında yer alıyor. Bir gelinin en önemli aksesuarı olan ayakkabılar, taşlarla daha şık duruyor.

6. Kendinize mutlaka şık bir portföy edinin. Bu çanta hem gelinliğinizi tamamlasın hem de gece boyunca ilk yardım çantanız gibi ihtiyacınız olacak her malzemeyi içinde saklasın.

7. Güne keyifli bir banyo keyfi yaparak başlayın. Küveti doldurup, içine mutlaka aromalı ve rahatlatıcı etkisi olan "okyanus tuzları"ndan ekleyin.

8. Gecenin ilerleyen saatleri için stilettolarınızla dans etmek sizi yorabilir. Bu konuda ilk seçeneğiniz ise, Converse olabilir.

9. Gelinin en değerli ve en özel mücevheri tek taşlar. Ama şimdi dünü, bugünü ve geleceği simgeleyen 3 taşlar daha revaçta, bizden söylemesi.



Keyifli bir düğün gecesinin ardından bir ömür boyu mutluluklar dileriz...
alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst