Bilin Bakalım Bu Nedir ????

H

Hera

Misafir
4fxqg4.jpg

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
et makasına benziyor ama bunda bi fazlalık var gibi acaba lazerli et makasımı

et makası ya kesin yani sadece et değil tavuk balıktada kullanılan bir tür makas

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bu nasıl bir aletdir canım ya makas desem makasa benziyor ama çok ülgünç yane merdanesi ne işe yarıyor onuda bi çözsek:ajan::ajan::ajan:Heracım iyisimi sen bizi fazla merakda bırakmada söyle canım bak şimdi ne olduğunu öğrenmezsem gece uyuyamam kız ben şimdi okadar takarım kafaya yane

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben bunu görmüştüm.ödüllü soru olarak verilmişti:ajan:Baskılı telgraflar varmış eskiden...banta basılan mesajların kesilmesi için kullanılırmış bu makasa benzer alet.mesajlar yapışabilen bantlarda olup, bu makasla kesilirmiş. silindir tarafı da kağıda yapıştırmak için sürükleniyormuş.:panter:anlatabildim mi.böyle bi şeydi,çok ilgimi çekmişti hatta.

OP
H

Hera

Misafir
ben bunu görmüştüm.ödüllü soru olarak verilmişti:ajan:Baskılı telgraflar varmış eskiden...banta basılan mesajların kesilmesi için kullanılırmış bu makasa benzer alet.mesajlar yapışabilen bantlarda olup, bu makasla kesilirmiş. silindir tarafı da kağıda yapıştırmak için sürükleniyormuş.:panter:anlatabildim mi.böyle bi şeydi,çok ilgimi çekmişti hatta.

Eveeettttt :kupa: Bildiinnnn Tebrik Ederim güzeliimmmm

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Evet anca tesadüfen bir yerde karşımıza çıksaydı bilebilirdik yoksa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:hihi:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
la hera bunları nerden buluyon böyle:hihi:
makasa benziyo..ama değil bu kadar kolay bişeyi sen buraya koymazsın illa çatlatacaksın adamı..:dill:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar