Bilgisayarınız yavaş mı?Sizi böyle alalım:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kullanımı oldukça kolaydır: Tek tıklama ile bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

* Bilgisayarınızı tamamen korur, : Spyware, Adware taramaları ve silmeleri sayesinde bilgisayarınızı korur. Hacker'lar, HiJacker'lar veya bilgisayarınıza zararlı yazılım yüklemeye çalışanlara karşı da sisteminizi korur. PC aktivite geçmişini de kontrol ederek hangi işlemlerin gerçekleştiğini gösterir ve takip eder.

* Windows'unuzu temizleyin: Sistem performansınızı kayıp dosyaları temizleyerek hızlandırır, istenmeyen dosyaları ortadan kaldırır, gereksiz dosyaları siler ve tüm hasarlı kayıt girişlerini siler.

* PC'nizi en yüksek performansta tutun: Windows'unuzu modifiye ederek sistem ve internet hızınızı arttırır.

* Spyware Kaldırma: Spyware ve Adware gibi zararlı yazılımları tarayan ve silen bu bölüm sayesinde bilgisayarınız hem daha güvenli hem de daha hızlı olacak.

* Kayıt Düzeltme: Bu bölüm sayesinde Windows Kayıt Defteri üzerindeki sorunlu ve alakasız kayıtlar bulunup silinir ve bilgisayarın çalışma hızında artış yaşanması sağlanır.

* Gizlilik Süpürme: Birçok program en son çalışılan dosyaları "geçmiş" adı verilen bölümlerde kullanıcıların daha kolay ulaşmaları için saklar. Ancak bu dosyalar ve internet tarayıcıları çerezleri, geçmişleri bilgisayarın hızını yavaşlatan en önemli unsurlardır. Bu bölüm ile sistem bu dosyalardan arınarak daha hızlı hale gelir.

* Çöpdosya Temizliği: Bilgisayarınızda birden fazla kopyası bulunan dosyalar sistemin yavaşlamasına sebep olur. Çöpdosya Temizliği bölümü bu dosyaları bulur ve sistemden temizler.

Kullanımda sorun yaşayan arkadaşlar sorularını bu topic altında sorabilirler.


uegazia.png





Alıntıdır.:findikim:

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst