Bıktım artık

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
bikdim artik arkadaslar dayanamiyorum artik.ben nasil etsem ya.ben kaynanamlarla oturuyorum.gorumcem daun sindromlu.utumu kirdilar,mobilyamin kapisini yandirdilar ya yeter be.simdide mutfak tenceremde camasir yikadigini gordum be.ben gorunce ya yapma hala ya onda ben hamur falan yoguruyordum ne yapiyosun.bana ne dese cildiricagim ya su ucuz tencereye goremi yapiyosun butun bunlari alirim ben yerine koyarim.yikamisim yikamisim ne olucak.ic camasiri yikamiyorum ki ust camasiri.delirmek uzereyim kizlar ne yapayim ben ya.ya kocamla konusuyorum bir sey demiyo.ya lutfen arkadaslar bana dua edin bol bol bir sansim var kocam bir ev danismak istiyo parasini hisse hisse vare biliriz.bir alinsa.yoksa ben cildiricagim ya.bana yardim edin.hirsimdan cocuklarimla bile normal davranamiyorum.yeter artik

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Allah sabır versin.Gerçekten zor durumdasın ama çocuklarını sevginden,ilginden muhtaç bırakma.Onlar günahsız :uzgun: Biliyorum içinde bulunduğun psikoloji seni bu hale getiriyor.Keşke daha ilk günden kayınvalidenin yanında oturmayı kabul etmeseydin :uzgun: Bütün iş eşinde bitiyor.İnşallah istediğin huzura kavuşursun en kısa zamanda :uzgun:

M

madesam

Misafir
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle eşinle de ciddi ciddi konuş derim ben bak böyle olmaz de ama demek kolay ne yaşadığını ya da eşinin tepkilerini sen daha iyi bilirsin

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.497
Kuseyen ablaam cok üzüldüüümmm ayy ben oraya geleyim o kaynanayı :zopa:

öff cok üzüldüm birtanem yaa :aglayan: kıyamam sana Allah yar ve yardımcın oldun :aglayan:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kuseyen çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah ayrı bir eve çıkarsın sabırlı ol eşinlede tatlı bir dille konuş onu evden çıkmaya ikna et bence en iyisi bu evde hasta özürlü birinin olması çok zor çocuklarınada iyi davran yazık onlara :dertli::dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.442
Allah yardımcın olsun kuseyen zor bir durum.Bir evde iki kadın olmaz derler aslında baştan ayrı olmalıydınız.Mademki hasta bir insan var kaynanan ayrı olup öyle bakmalıydı kızına.Bence imkanları zorlayın olan çocuklarına olacak.

OP
kuseyen

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
ben ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar bikdim artik yapamiyorum.hepiniz desteyiniz icin sag olun iyyki varsiniz

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Allah yardimcin olsun canim,
Ayri eve cikma durumunuz yokmu canim?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar