Beyonce Hamile Değilmiş

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Sürekli hamileliğiyle mutluluk pozları veren, ünlü şarkıcı, bir anlık dalgınlığıyla canlı yayında rezil oldu.

44ea6e76c33dcfce997cc8dbd27d2d01_1270372637.jpg

Dünya basınında çıkan son dakika dedikodularına göre, R&B şarkıcısı Jay-Z ile yaptığı evlilikten hamile kalan Beyonce'nin hamileliğinin sahte olduğu konuşuluyor. En son Bazaar dergisine mayolu poz veren Beyonce, görenlere "bu nasıl hamile?" dedirtti.

Beyonce'nin katıldığı televizyon programında otururken karnının çöktüğü anlar, fotoğraflarla kanıtlandı.

Programın sunucusu Beyonce hakkında şunları söyledi: " Sahte hamileliğiyle, aptal ve komik duruma düştü."

Şubat ayında bebeğini dünyaya getireceğini belirten Beyonce, hamileliğin kutsal ve harika bir duygu olduğunu söyledi. Programın 57. dakikasında Beyonce'nin karnının düzleştiği çok net görünüyor.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Hamile olduğu iddia edilen Beyonce'nin annesi çıkan haberlere yanıt verdi.

305969.jpg

Amerikan US Weekly Dergisi, R&B yıldızı Beyonce’nin hamile olduğunu öne sürdü. Haberde, 2008’den bu yana müzisyen ve yapımcı Jay-Z ile evli olan Beyonce’nin (29) uzun süredir çocuk sahibi olmak istediği ve hamile olduğunu öğrenince çok mutlu olduğu belirtildi. Ancak sanatçının annesi Tina Knowles, ABD’li televizyon programcısı Ellen DeGeneres’in televizyon programında “Umarım çok yakında anneanne olurum. Ama kızımın hamile olduğu doğru değil” diye konuştu.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bende şaşırdım kaldım arkadaşlar.Eğer bu haberin yalan olduğu ortaya çıkarsa paylaşalım olurmu?Böyle büyük bir yalanı insan neden ortaya atar.Reklam içinmi :sok Çok saçma :zopa:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.493
Böyle bişey yapmış olabilir mi ya :sok o fotoğraflar nerdeymiş peki merak ettim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar