gülşahmadan
Yeni Üye
Mrb 10 senedir 1 saniye bile gecmeyen bas agrim var.Agri ilk basta sadece alnimdaydi cok siddetliydi.Sonra siddeti azaldi ve yer degistirmeye basladi.Simdi bazen artiyor 10 saniye sonra azaliyor.Ense alin sakak kafamin ustu arkasi burun yanaklar cene geziyor agri.Ilk baslarda sadece zonkluyordu sonra agri tipide degisri.Bazen zonkluyo bazen bi yere vurmusum gibi aciyo bazen alnim buzuluyo bazen ensemden civi batmista basimin ustunden cikmis gibi hissediyorum.Gozumde sik sik dalma bazen bugulanma ve elektirik carpma hissi basimda yanma uyusma bisey akiyormus ve yuruyormus hissi oluyor.Unutkanlik odaklanamama kelimeleri yanlis soyleme vucudumda segirmeler titreme kulagimda cinlama var.Basim donmuyor ama donuyomus gibi hissediyorum.Bayilacak gibi oluyorum.Kansizligim ve panik atagim var.Boynum belim omuzlarim gogusum sirtimda agriyor.Ayaklarim uyusuyor.Devamli agzim kuruyor.Sag kolum bazen tutmuyor.Kisin geceleri terliyorum Uykudan uyaninca halisinasyon goruyorum ama 10 saniye.Bilgisayar basinda calisiyorum ve stresli olaylar yasadim.Babamin ve babaanneminde devamli basi agrirdi ama ilac icince gecerdi.53 tane yontem denedim bas agrim asla gecmiyo.Diger belirtiler gecip basliyo.Beyin timoru muyum?