Beyin Tümörü Olanlar Yazsın Lütfen

gülşahmadan

Yeni Üye
Tepki
2
Mrb 10 senedir 1 saniye bile gecmeyen bas agrim var.Agri ilk basta sadece alnimdaydi cok siddetliydi.Sonra siddeti azaldi ve yer degistirmeye basladi.Simdi bazen artiyor 10 saniye sonra azaliyor.Ense alin sakak kafamin ustu arkasi burun yanaklar cene geziyor agri.Ilk baslarda sadece zonkluyordu sonra agri tipide degisri.Bazen zonkluyo bazen bi yere vurmusum gibi aciyo bazen alnim buzuluyo bazen ensemden civi batmista basimin ustunden cikmis gibi hissediyorum.Gozumde sik sik dalma bazen bugulanma ve elektirik carpma hissi basimda yanma uyusma bisey akiyormus ve yuruyormus hissi oluyor.Unutkanlik odaklanamama kelimeleri yanlis soyleme vucudumda segirmeler titreme kulagimda cinlama var.Basim donmuyor ama donuyomus gibi hissediyorum.Bayilacak gibi oluyorum.Kansizligim ve panik atagim var.Boynum belim omuzlarim gogusum sirtimda agriyor.Ayaklarim uyusuyor.Devamli agzim kuruyor.Sag kolum bazen tutmuyor.Kisin geceleri terliyorum Uykudan uyaninca halisinasyon goruyorum ama 10 saniye.Bilgisayar basinda calisiyorum ve stresli olaylar yasadim.Babamin ve babaanneminde devamli basi agrirdi ama ilac icince gecerdi.53 tane yontem denedim bas agrim asla gecmiyo.Diger belirtiler gecip basliyo.Beyin timoru muyum?

OP
G

gülşahmadan

Yeni Üye
Tepki
2
Merhaba hoş geldiniz. Sorunuza gelecek olursak eğer bunu biz bilemeyiz bir doktora görünüp tetkikler yaptırmanız gerekir.
Hosbuldum doktor fobim ve panik atagim var beyin timoru olanlar evet bende de boyleydi yada hayir boyle degildi yazarlar diye konuyu actim

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.256
Mrb 10 senedir 1 saniye bile gecmeyen bas agrim var.Agri ilk basta sadece alnimdaydi cok siddetliydi.Sonra siddeti azaldi ve yer degistirmeye basladi.Simdi bazen artiyor 10 saniye sonra azaliyor.Ense alin sakak kafamin ustu arkasi burun yanaklar cene geziyor agri.Ilk baslarda sadece zonkluyordu sonra agri tipide degisri.Bazen zonkluyo bazen bi yere vurmusum gibi aciyo bazen alnim buzuluyo bazen ensemden civi batmista basimin ustunden cikmis gibi hissediyorum.Gozumde sik sik dalma bazen bugulanma ve elektirik carpma hissi basimda yanma uyusma bisey akiyormus ve yuruyormus hissi oluyor.Unutkanlik odaklanamama kelimeleri yanlis soyleme vucudumda segirmeler titreme kulagimda cinlama var.Basim donmuyor ama donuyomus gibi hissediyorum.Bayilacak gibi oluyorum.Kansizligim ve panik atagim var.Boynum belim omuzlarim gogusum sirtimda agriyor.Ayaklarim uyusuyor.Devamli agzim kuruyor.Sag kolum bazen tutmuyor.Kisin geceleri terliyorum Uykudan uyaninca halisinasyon goruyorum ama 10 saniye.Bilgisayar basinda calisiyorum ve stresli olaylar yasadim.Babamin ve babaanneminde devamli basi agrirdi ama ilac icince gecerdi.53 tane yontem denedim bas agrim asla gecmiyo.Diger belirtiler gecip basliyo.Beyin timoru muyum?
Doktora gitmeyi düşünseniz?

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.120
Hosbuldum doktor fobim ve panik atagim var beyin timoru olanlar evet bende de boyleydi yada hayir boyle degildi yazarlar diye konuyu actim
Ben de panik atak geçirdim biri bana o an kalp krizi geçiriyorsun dese cidden inanacak haldeydim o derece şiddetli ağrı yaşardım ama doktor kontrolünde bir şey çıkmazdı sonra paniğe neden olan şeyi bulup çözünce geçti. Bu arada sizinki de kaygı bozukluğu panik atak gerilim tipi baş ağrısı ve anemi sebepli olma olasılığı daha yüksek geldi bana o yüzden hiç korkuya kapılmadan doktora gidin olur mu? İçinizi rahatlatacaksa beyin tomografisi isteyin . Boşu boşuna da bunları çekiyor olabilirsiniz baktınız hiç olmuyor bir psikiyatrist ile görüşün o sorunun kaynağını illaki bulup doğru yönlendirir sizi. Bu arada beyin tümöründe ağrıların azalıp çoğaldığını söylemezler şiddeti artar azalmaz diye biliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.120
1 kere gittim stresten dedi ama mr istemedi stres olmadigimda da basim agriyor
Bu kansızlık sebebiyle oluyor olabilir benim de vardı ve öyle zamanlarda başım gözüme vura vura ağırır. Şimdi kansızlığım yok o yüzden ağrı da yok. Kan değerlerinizi de normal seviyeye çekmeye çalışın (Ferritin'e de baktırın demir deposu)

OP
G

gülşahmadan

Yeni Üye
Tepki
2
Ben de panik atak geçirdim biri bana o an kalp krizi geçiriyorsun dese cidden inanacak haldeydim o derece şiddetli ağrı yaşardım ama doktor kontrolünde bir şey çıkmazdı sonra paniğe neden olan şeyi bulup çözünce geçti. Bu arada sizinki de kaygı bozukluğu panik atak gerilim tipi baş ağrısı ve anemi sebepli olma olasılığı daha yüksek geldi bana o yüzden hiç korkuya kapılmadan doktora gidin olur mu? İçinizi rahatlatacaksa Beyin tomografisi isteyin. Boşu boşuna da bunları çekiyor olabilirsiniz baktınız hiç olmuyor bir psikiyatrist ile görüşün o sorunun kaynağını illaki bulup doğru yönlendirir sizi. Bu arada beyin tümöründe ağrıların azalıp çoğaldığını söylemezler şiddeti artar azalmaz diye biliyorum.
Googlede cok arastirdim kimi yerde cok siddetli olur ve daha da artar diyor kimi yerde orta siddette olur diyor agri kesiciye yanit vermez diyo ben ondan kortum benimide yanit vermiyor

OP
G

gülşahmadan

Yeni Üye
Tepki
2
Bu kansızlık sebebiyle oluyor olabilir benim de vardı ve öyle zamanlarda başım gözüme vura vura ağırır. Şimdi kansızlığım yok o yüzden ağrı da yok. Kan değerlerinizi de normal seviyeye çekmeye çalışın (Ferritin'e de baktırın demir deposu)
Kan yapici seyler yiyorum b vitamini ve magnezyumda kulllandim ama fayda etmedi ins kansizliktandir

Bitterçikilata

Tepki
111.256
Norolojiye gittim onuda zor gittim korkuyorum tekrar gitmeye ondan burda konu actim
Bence tekrar gidin buraya yazdığınız şikayetleri belirtin
Bana migren gibi geldi
Tümör öyle internete ya da başkasında var bende de olur şey değil hekim teşhis koyar
Aynı belirtilere sahip kişiler değil

Bitterçikilata

Tepki
111.256
Googlede cok arastirdim kimi yerde cok siddetli olur ve daha da artar diyor kimi yerde orta siddette olur diyor agri kesiciye yanit vermez diyo ben ondan kortum benimide yanit vermiyor
Detaylı bir hastaneye gidin ya da eğitim araştırmaya zaten tomografi veya emara yönlendiriyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar