Beyaz'a kalp krizi şoku!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.738
Tepki
84.382
Puan
113
Konum
İstanbul
609738_detay.jpg


Beyaz'a kalp krizi şoku!

Kanal D'de dün gece yayınlanan Beyaz Show'da tam anlamıyla bir şok yaşandı

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'ın yaptığı kalp krizi şakası Beyaz'a ecel terleri döktürdü.

Beyaz Show'un dün geceki konukları arasında 'Kolpaçino Bomba' filminin oyuncuları Aydemir Akbaş, Arzu Yanardağ, Şafak Sezer, Kayserispor kalecisi Souleymanou Hamidou, şarkıcı Hande Dönmez ile müzisyen Bülent Özdemir vardı.

Banttan yayınlanan programda izleyicinin yüreğini ağzına getiren bir an yaşandı. Programın bir bölümünde Aydemir Akbaş'ın yaptığı kalp krizi şakası Beyaz'a ecel terleri döktürdü.

Beyaz'ın diğer konuklarla konuştuğu sırada 'rahatsızlanan' Akbaş, nefes almakta güçlük çektiğini belirtirken 'Beyaz da doktor çağırın' diye rejiye seslendi.

Bir anda sessizliğe bürünen stüdyoda Aydemir Akbaş koltuğa boylu boyunca yatırıldı. Akbaş'ın nefes alması için gömleği açılınca Beyaz acı gerçekle yüzleşmiş oldu. Akbaş'ın gömleğinin altına giydiği 'iyi ki doğdun Beyaz' mesajıyla karşılaşan ünlü komedyen, 'Böyle şaka mı olur!" dedi.

42. yaş günü için yapılan şaka, Beyaz'ın kendisiyle özdeşleşen şarkısı 'Gemilerde talim var'ı söylemesiyle son bulurken geceye damgasını vuran espri, şakayı planlayan Şafak Sezer'den geldi. Beyaz'ın şaka karşısında 'ödüm patladı' demesi üzerine, Şafak Sezer, "Sen Souleymanou'yu görmedin. Bembayaz oldu." dedi.

Bu arada Kanal D de televizyonları karşısında programı izleyenleri bilgilendirmek adına "Aman heyecanlanmayın!" diye başlayan bir altyazı geçti.

Habertürk
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Ben izleyemedim basim cok agriyordu, erken uyudum. Biraz agir bir saka olmus. :böö:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst