Beyaz Gömlek Giymenin Püf Noktaları

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Beyaz Gömlek Giymenin Püf Noktaları
1B46815CE138696BF4E80CF334492.jpg

Hani klasik parçalar vardır, modası hiç geçmeyen. Garantili giysilerdir bunlar, gardırobunuzun en güvenilir elemanlarıdır. Neredeyse her şekle girer, her kombinasyona uyum sağlarlar. İşte beyaz gömlek de bunlardan biri.

Beyaz gömlek hangi ortamlarda hangi modellerde giyilir merak ediyorsanız, cevabı burada!
Beyaz gömleği nerede giyeceğinize karar vermeden önce, gömleğinizin temiz ve ütülü olmasına önem vermelisiniz. Özellikle makyaj yaparken boyun bölgesine sürdüğünüz fondotenin gömleğin yakasına bulaşmamasına dikkat etmelisiniz.
Beyaz gömleğin en büyük avantajlarından biri ayakkabı ve çanta rengi seçiminde olabildiğince özgür kalabilmenizdir.
Çalışan bir kadınsanız ofis ortamında profosyonel ve güvenilir bir ifade yaratmak için, her türlü takım elbisenizin içine klasik kesimli beyaz gömlek giyebilirsiniz. Bu seçim, son anda belirlenen toplantılar için kurtarıcınız olacaktır.
Spor giyinmeyi tercih ediyorsanız kot pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz spor kesimli, bele oturan gömlekleri kullanabilirsiniz. Feminen bir görüntü elde etmek istiyorsanız beyaz gömleğinizin etekleri kot pantolonunuzun içine sokup, kemer takın.
Haftasonları arkadaşlarınızla buluşmak istediğinizde ne giyeceğinize karar veremiyorsanız, kazak ya da süeterin içine beyaz gömlek giyebilirsiniz. Bebe yakalı beyaz gömlekler haftasonunun tatil havasına oldukça uygundur.
Yaklaşan yaz günlerinde, sezonun modası kısa şort ve eteklerle kombinleyebilirsiniz. Spor görünüm için gömleğin eteklerini dışarıda, klasik görünüm için içerde kullanmalısınız. Yaz günleri içinse kısa kollu ve eğlenceli kesimleri olan beyaz gömlekleri kullanabilirsiniz.
Basen bölgeniz istediğiniz incelikte değilse ve kısa gömlekler giymek istemiyorsanız yine son iki sezonun modası olan uzun gömlekleri tercih edebilirsiniz. Beline takacağınız korse kemerler ile hem basen bölgenizi kapatabilir hem de daha ince belli görünebilirsiniz.

white+shirt.JPG

anne_fontaine4.jpg

bijanca

Yeni Üye
Tepki
0
beyaz gomlek diyince bende yazmak istedim paylasımların ıcın tesekkurler .. ben beyaz gomlek diyince butik tarzında çalısan suare butik var .. lutfen bır modellere bakın neden bu kadar begendıgımı anlıcaksınız herkese ozel olacak model muhakkak var .
..............

Tepki
8.217
Hayatımda okul dışında hiç gömlek alıp giymedim
Ama aslında giyenlere yakıştırıyorum da kendime yakıştıramadım bi türlü :eek:ys:

bijanca

Yeni Üye
Tepki
0
Herkese merhaba tekrar gomlek deyince cogu zaman klasik gomlekler. Akla geliyor degilmi .............. tek kollu gomlekler firfirli gomlekler balon yakalar asimetrik gomlekler , gomlek elbiseler tunik gomlekler insanin hepsini alasi geliyor yolu dusen herkese tavsiye ederim

bijanca

Yeni Üye
Tepki
0
Peki bahsetmeyeyim sadece yeni bir yer kesfetmis olmanin heyecaniyla yazmak istemistim ilgilenenler olur diye cunku ben bir yer veya farkli birseyler aradigimda forumlardan faydalaniyorum herkese iyi gunler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar