Beslenme Şekliniz Sağlıklı mı?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Diyetiniz Sağlıksız!
Siz bu gidişle asla zayıflayamazsınız! Gidip gelip yerseniz ve yediklerinizi yakmazsanız kusura bakmayın manken gibi olamaz ve çok istediğiniz kıyafetlere ancak bakar sığamazsınız. Sağlıklı ve besleyici bir diyet uygulamıyorsunuz.. Diyetinizde küçük değişiklikler yaparak, daha sağlıklı beslenmeye özen gösterebilirsiniz. Hemen sorulara bir daha göz atın ve yapmadığınız şeyleri nor alarak bugünden yapmaya başlayın. Genellikle kısa süreli veya aşırı olan bir "ya hep ya hiç" yöntemi benimsemektense, yeni alışkanlıklar edinmek çok daha sağlıklı olacak.

Biraz göbek dışında her kıyafetime sığıyoum sorun yok ama sağlıklı beslnemediğimin de farkındayım malesef

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
fındık şimdiden göbek sorunu varsa ikinci bebişten sonra bilemiyorm naparasın

hani sen sağlıklı yemekler yapıodun vıcık börek yemiyordun:ilknur:

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
Test Sonucu : Diyetiniz Sağlıklı!
Büyük olasılıkla sağlıklı ve besleyici bir diyet uygulamanın meyvelerini topluyorsunuz. Diyetinizde sizi uğraştıran birçok değişiklik yapmaktansa, küçük değişiklikler yapmak ve tutarlı olmak her zaman daha iyidir. Genellikle kısa süreli veya aşırı olan bir "ya hep ya hiç" yöntemi benimsemektense, yeni alışkanlıklar edinmek çok daha sağlıklı olacak. Eksik yaptığınız şeylere de dikkat ederek daha sağlıklı ve formda kalabilirsiniz.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
fındık şimdiden göbek sorunu varsa ikinci bebişten sonra bilemiyorm naparasın

hani sen sağlıklı yemekler yapıodun vıcık börek yemiyordun:ilknur:

Ya resimdeki göbeğe bakma sen Hülya gerçekten öyle aşırı kilolu değilim ben geçenler de bugün ne giydiğe bi de zuzunn topiğe resmimi eklemiştim gördün mü boy var ordan yırtıyorum:kptmya:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
bu boyunda bi kapasitesi var
ama gerçekten boy bayağı bir kurtarıcı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Test Sonucu : Diyetiniz Sağlıksız!
Siz bu gidişle asla zayıflayamazsınız! Gidip gelip yerseniz ve yediklerinizi yakmazsanız kusura bakmayın manken gibi olamaz ve çok istediğiniz kıyafetlere ancak bakar sığamazsınız. Sağlıklı ve besleyici bir diyet uygulamıyorsunuz.. Diyetinizde küçük değişiklikler yaparak, daha sağlıklı beslenmeye özen gösterebilirsiniz. Hemen sorulara bir daha göz atın ve yapmadığınız şeyleri nor alarak bugünden yapmaya başlayın. Genellikle kısa süreli veya aşırı olan bir "ya hep ya hiç" yöntemi benimsemektense, yeni alışkanlıklar edinmek çok daha sağlıklı olacak.

zaten zayıfım o kadar dengesiz bslenmeme rağmen-kop

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Diyetiniz Sağlıksız!

saglikli beslenmedigimin farkindayim,maalesef...
ama manken gibi olmak isteyen kim,manken diyince aklima iskelet geliyo yanlizca,,,su ana kadar bicogunu verdim kilolarimin ,oyle yada boyle verdim yaa,,kaldi bikac kilo onuda verince sen beni gor,mankende neymis-ciko:hihh:

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
Benim kaybettiklerim yoktur, vazgectiklerim vardir
Büyük olasılıkla sağlıklı ve besleyici bir diyet uygulamanın meyvelerini topluyorsunuz.
Diyetinizde sizi uğraştıran birçok değişiklik yapmaktansa, küçük değişiklikler yapmak ve tutarlı olmak her zaman daha iyidir.
Genellikle kısa süreli veya aşırı olan bir "ya hep ya hiç" yöntemi benimsemektense, yeni alışkanlıklar edinmek çok daha sağlıklı olacak.
Eksik yaptığınız şeylere de dikkat ederek daha sağlıklı ve formda kalabilirsiniz.

Bende evlendigimde 45 kilo idim. Su an 79 kiloyum.
1.58 boyum. Etim SIKI ALLAH´tan. 2. dogumdan epey kaldi sonrada katma deger gibi üst, üste aldim.
24 yilda 34 kilo.:(
Offfffffffffffffffffffffffffffffff

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
zaten zayıfım o kadar dengesiz bslenmeme rağmen-kop

Bende zayıfım "Kilo almak" için diyetisyene gidiyorum yediğimi içtiğimi öğrenince bana sen çok sağlıklı besleniyorsun seni biraz sağlıksız besleyelim dedi kadın :kptmya: zayıflamaya çalışanlara yediremiyorum senin yediklerini dedi o kadar sağlıklısıda iyi değil söyliyim...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Büyük olasılıkla sağlıklı ve besleyici bir diyet uygulamanın meyvelerini topluyorsunuz. Diyetinizde sizi uğraştıran birçok değişiklik yapmaktansa, küçük değişiklikler yapmak ve tutarlı olmak her zaman daha iyidir. Genellikle kısa süreli veya aşırı olan bir "ya hep ya hiç" yöntemi benimsemektense, yeni alışkanlıklar edinmek çok daha sağlıklı olacak. Eksik yaptığınız şeylere de dikkat ederek daha sağlıklı ve formda kalabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar