Ben geldimmmmmmmmm

Tepki
8.218
MERHABA HAYALKIZ ablamın sayesinde üyeliğimi gercekleşdirmiş oldum..gayette memlunum inanıyorum ki zaten ,dürüstlüğünden kendinden sahsından süphe etmediğim HAYALKIZ ablamın onaylamıs olduğu neresi olursa olsun katılmamak elde değil çünkü kendisi zaten varsa kesin süphesiz kişi ve kişilerin sam,miyetine inandığı için mükemmel bir site olduğunu bizlere sunduysa kendi adıma son derece rahat güvenilir bir site olduğu için burda olmakdan son derece mutluyum..KENDİMİ ASLINDA TANITmak isterim ama nasıl tanıtsam diye düşünüyorum olduğu gibi görünen olduğundan fazla kişiliklere bürünmeyen neyse o vicdanlı onurlu gururlu bir genç kızım ..sıgara vs zararlı maddeler kullanmakdan son derece uzak durun biriyim..memleketim giresun görele..doğma büyüme istanbul... avrupa yakası ismim zaten belirli birsen ....nelerden hoşlanırsın derseniz...güzel olan temiz olan herseye varım onun dısında yokum..iyi olan seviyeli temiz insanlara bir topluluk içinde olmasını seven bir kızım.. bunun gibi iyiye işaret eden ne varsa güzel temiz olan hersey hobimdir...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Merhaba Birsen aramıza hoşgeldin canım:cicek:
Mesajını taşıdım ve yeni bir konu açmış oldun böulece..
Diğer konuda mesajın kaynayıp gitmesini istemedim çünkü:cak:
İnan burada olmak ayrıcalıktır,sende bu ayrıcalığı yaşayacaksın..
Sevgiler

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.218
HOŞGELDIN CANIM benım için yazdığın yazılara ayrıca teşekkur ederım sende çok samimi içten çok tatlı bır ınsansın senı burası kazandı;)

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.218
HAYALKIZ ablam az çok tanırsın...gerçekden içtenlikle vurguluyorum hakikaten tertemiz yüreğe sahip mutluluğun en güzelini yasamaya laik olan RABBİME SÜKÜR Kİ ANNE GİBİ KUTSAL BİR GÖREVİ RABBİMİN SANA NASİP ETMESİ sana anneliğin enişdemin ve cerenciğimizin bütünlüğünü seni bambaşka bir sevval yılmaz eren yapmıs..RABBİM SENİ VE ENİŞDEMİ AİLENİ SEVENLERİNİ KORUSUN HER DAİM MUTLU OL.. sen asıl laik gördüğün için burasını beni kazandırdın.. sağol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar