Beetlejuice geri dönüyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
1382433216427.jpg


Tim Burton'la Beetlejuice geri dönüyor

Uzun zamandır merakla beklenen 'Beetlejuice'un (Beter Böcek) devam filmi niteliğindeki yeni yapımın Tim Burton tarafından yönetileceği öne sürüldü.

Ünlü yönetmen Tim Burton'ın 1988 yılında hayata geçirdiği 'Beetlejuice' efsanesi yeniden beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, Tim Burton yeni 'Beetlejuice' filmini yönetmek için yapımcı Warner Bros. ile resmi görüşmelere başladı. İlk filmde olduğu gibi Michael Keaton'ın da başrol için geri dönmesi bekleniyor.

Seth Grahame-Smith ve David Katzenberg tarafından yazılan senaryoyu henüz okumayan Burton'ın üzerinde çalıştığı iki film projesini bitirdikten sonra 'Beetlejuice'a yoğunlaşacağı düşünülüyor.

Sabah

giphy.gif


tumblr_mkoydsYe3o1s1clzao1_500.gif


giphy.gif


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
Beetlejuice 2 müjdesi

Beetlejuice (Beterböcek) filminin devamı için bir senaryo üzerinde çalıştığını söyleyen Tim Burton, filmde Michael Keaton'ın da yer alacağını doğruladı

fft2mm6421155.jpg


Türkiye’de 20 Şubat’ta vizyona girecek yeni filmi Big Eyes‘la ilgili bir röportaj veren Tim Burton, yeni Beetlejuice filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Bant Mag’in haberine göre, Beetlejuice 2 ile ilgili çok heyecanlı olduğunu dile getiren Burton, filmin tahmin edilenden daha kısa sürede hazırlanacağına inandığını belirtti.

Bir süredir gündemde olan Beetlejuice 2 filmi için hazırlıkların başladığını belirten Tim Burton, Michael Keaton’la yeniden çalışacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. ”Beetlejuice karakterini canlandırabilecek yalnızca bir kişi var” diyen Burton, Keaton eşliğinde bir senaryo taslağı üzerine çalıştıklarını doğruladı.
Tim Burton röportajın devamında “Beetlejuice karakterini çok seviyorum ve özlüyorum. Michael’la (Keaton) çalışmayı da özledim ve sadece 1 tane Beetlejuice filmi var. Şu anda bir senaryo üzerinde çalışıyoruz ve 2.filmi çekmeye çok yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Tekrar onunla (Michael Keaton) çalışmayı çok isterim” diye konuştu.

Posta

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst