Kendime şapka başladım Tunus işi ne hikmetse bi tarafa kaydı örnek söktüm
Ola bilir ben örgü tutacak başladım ha bire söküğüyorum bir bitiremedim gittiKendime şapka başladım Tunus işi ne hikmetse bi tarafa kaydı örnek söktüm
Ekli dosyayı görüntüle 39331
Bende normalde olmaz ama neden bilmem örgüye başladığımda gözü fesat yanında başlarsam yürümez o örgü deneyimle sabitOla bilir ben örgü tutacak başladım ha bire söküğüyorum bir bitiremedim gitti
Doğru diyorsun vallahBende normalde olmaz ama neden bilmem örgüye başladığımda gözü fesat yanında başlarsam yürümez o örgü deneyimle sabit
Ooo sen zaten çok marifetlisin abla maşallah@Elif_Eylul bak benim yarımlara Ekli dosyayı görüntüle 39443
Ooo sen zaten çok marifetlisin abla maşallah
Ben gelmedim vallaSök yap sök yap bir saatlik işi kaç gündür bitiremedim hangi uğursuz geldiyse üstüne en sonunda komple söktüm yeniden başladım deprem sonrası uyku tutmayınca ortaya çıkan bu bitecek inşaallah Ekli dosyayı görüntüle 39459
Tuhafiyeci arkadaşın dükkanda başladım kimin geldiği de belli değil kiBen gelmedim valla
Ooo ozaman beceriksizler basmıştır ogün orayiTuhafiyeci arkadaşın dükkanda başladım kimin geldiği de belli değil ki
O bahaneyle örnek te değiştiBen gelmedim valla