Bebek ve çocuklar için güneş koruma kremleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mustela


cocuk_krem_mustela_glr.jpg

Akla ilk gelen marka kuşkusuz Mustela... Yalnızca güneş yanıklarına karşı koruma yeterli değildir. Mustela cilt yüzeyinde ve hücresel düzeyde olmak üzere iki seviyede güneş koruması sağlar. Formülasyonunda bulunan yeni nesil Organic - Mineral Complex (Mineral güneş filtreleri ve Tinorsorb® M) sayesinde geniş spektrumlu çok yüksek güneş koruması sağlar. İçerdiği çinko tuzları, Aloe Vera ve E Vitamini ihtiva eden Soya Phytosterols gibi doğal bitkisel etken maddelerin benzersiz bileşimi sayesinde hücresel düzeyde koruma sağlar. Hücresel bütünlüğü sağlayan Protein P53 ve bağışıklığı regüle eden Langerhans hücreleri gibi cildin doğal savunma sistemlerini güçlendirir. Kimyasal güneş filtreleri ve parfüm içermez. Suya ve terlemeye dayanıklıdır. Fotostabil (ışığa dayanıklı) özelliktedir; uzun süre güneşe maruz kalmak ürünün performans istikrarını etkilemez.


Sebamed


cocuk_krem_sebamed_glr.jpg

Hassas bebek cildi için üçlü koruma! Mikropigmentlerle kombine edilmiş yüksek etkili %98 UVA ve Colipa methoduna göre 30-45-50+ UVB filtreleri sayesinde güneşin zararlı ışınlarını süzer ve cildi iritastonlara karşı korur. Vitamin E ve hücre yenileyici pro vitamin B5 ile etkili koruma sağlar. Doğal hydro froctol formülü kuruluğa karşı yoğun nemlendirme sağlar. Kolay sürülür, yapışkan değildir, beyaz kalıntı bırakmaz. Yağ, alkol ve renklendirici içermez. Suya ve kuma dayanıklıdır. Güneşe çıkmadan 20 dakika önce kullanılmalıdır.


Nivea


cocuk_krem_nivea_glr.jpg

Hassas bebek cildi için özel olarak geliştirilen NIVEA Sun Bebekler için Güneş Sütü GFK 50+; bebeğinizin cildini güneş yanıklarına ve güneş ışınlarına bağlı tahrişlere karşı ciltle uyumlu şekilde korur. Güneş alerji riskini en aza indirir. Parfüm, boya, alkol içermez. Mineral filtre UV sistemi ile etkin koruma sağlarken içeriğindeki Pantenol ve gliserin ile cildi besler ve kuruluğunu önler. Suya karşı ekstra dayanıklıdır.


Chicco


cocuk_krem_chicco_glr.jpg

Etkili bir şekilde cildi ferahlatır, rehidrasyonu sağlar. Güneşin sebep olduğu acıyı ve kırmızılığı azaltır. Uygulaması kolaydır, uzun süreli masaj gerektirmez. UVA, UVB, ve KIZILÖTESİ ışınlara karşı tam koruma sağlar. Filtreleri sayesinde güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlar. Suya ve tere dayanıklıdır.


Coppertone


cocuk_krem_coppertone_glr.jpg

Coppertone UVA, UVB Ultra Güneş Koruyucu Çocuk Losyonu SPF 50 çocuğun hassas cildini güneşin bütün hasar verici ışınlarına karşı korur. Güneşten korurken cildi üst düzeyde nemlendirir. Yağsızdır. Hipoallerjiktir. Alerjiye neden olmaz. Suya dayanıklıdır. Gözenekleri tıkamaz. Sivilceye yol açmaz.


Clarins


cocuk_krem_clarins_glr.jpg

Clarins'ten Special Enfants Sun Care Cream High Protection 100% Mineral Filters her çocuk en güzel kumdan kaleyi yaparken bir şapka ve tişört giymek zorunda olduğunu bilir. Denizde ve ıslak kumda oynarken bir başka korumaya daha ihtiyaç duyarsınız… %100 Mineral Filtreli bu pürüzsüz ve yumuşak kreme... Özellikle çocukların hassas ciltleri için tasarlanmış, suya dayanıklı bu kremin sürülmesi de eğlencelidir: krem, tüm cildin kaplandığından emin olabilmeniz için bir süre beyaz kalır.


Garnier


cocuk_krem_garnier_glr.jpg

Garnier Ambre Solaire Çocuk Spreyi SPF 50 içeriğindeki kaktüs nütriflavonları ile çocuğunuzun cildini uzun süreli nemlendirir. Suya ve kuma karşı ekstra dayanıklıdır. 30 GKF içeren renkli çocuk spreyi, yenilikçi püskürtme başlığıyla klasik spreylerden 4 kat daha etkilidir. Garnier Ambre Solaire UVA ışınlarına karşı Octocrylene, UVA ve UVB ışınlarınına karşı patentli filtre sistemleri Mexoryl XL + SX 'e sahiptir. Bu filtre sistemleri fotostabilite özellikleriyle güneş yoğunlu ne kadar yüksek olursa olsun etkinliği korurlar.



Alıntıdır!




 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ya bu konu yeniden gündeme gelmiş iyi olmuş. Bende Mustela Mineralli alacağım. Chicco vardı; ama içinde paraben var, ondan kullnmayacağım. Çöpe gidecek.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst