amin saolun
goznuruDaimi ÜyeKatılım29 Eylül 2012Mesajlar427Tepki396Puan63Konum almanya 10 Nisan 2013 #42 melis bana adres bildir yardimci olacagim nerde oturuyorsun adini soyadini yaz maddi olarak yardimci olmak istiyorum sevgilerimle
melis bana adres bildir yardimci olacagim nerde oturuyorsun adini soyadini yaz maddi olarak yardimci olmak istiyorum sevgilerimle
superisi59Daimi ÜyeKatılım4 Aralık 2009Mesajlar437Tepki464Puan63Yaş60Konum tekirdağ 22 Nisan 2013 #43 özelime yazarsan yardımcı olmaya çalışırım canım ya :uzgun: rabbim kimseyi darda koymasın
OP M melis_melisMisafir 26 Nisan 2013 Thread Starter #44 superisi59' Alıntı: özelime yazarsan yardımcı olmaya çalışırım canım ya :uzgun: rabbim kimseyi darda koymasınGenişletmek için tıkla ... amin tskrler valla zor kucuk bebegım olmasa calıscam ama ona bakcak kımsemde yok
superisi59' Alıntı: özelime yazarsan yardımcı olmaya çalışırım canım ya :uzgun: rabbim kimseyi darda koymasınGenişletmek için tıkla ... amin tskrler valla zor kucuk bebegım olmasa calıscam ama ona bakcak kımsemde yok
firkete1Daimi ÜyeKatılım28 Şubat 2013Mesajlar304Tepki257Puan63Konum denizli 3 Ağustos 2013 #45 memleketin pur meali maalesef böyle.ben de ablamın çocuklarının kıyafetleri ile büyüttüm sayılır.iyi ki elimden örgü dikiş geliyordu da ördüm diktim giydirdim.memurduk şimdi memur emeklisi olduk.Allah cümlemize rahmet etsin.
memleketin pur meali maalesef böyle.ben de ablamın çocuklarının kıyafetleri ile büyüttüm sayılır.iyi ki elimden örgü dikiş geliyordu da ördüm diktim giydirdim.memurduk şimdi memur emeklisi olduk.Allah cümlemize rahmet etsin.