Tesekkür ederiz teyzesi insallahAy yeni ciciler gelmiş çok tatlılar güle güle güzel günlerde giysin kuzucuk
Sagol canımİyi günlerde giysin.
Aktüelden kirli sepeti aldım
Bim’e gelmişti sürekli geliyorMarkettemi satılıyor bu ürün ?
Anladım evetBim’e gelmişti sürekli geliyor
Reklamdegil
Çok güzeller bn de hm den şişme yelek, sabahlık, taytlar aldım kıza seneye giyer bolca 5 Li aldımİnternetten mart indiriminde aldıklarım
Çok uygundu fiyatları gerçekten dip fiyattı hepsi kaçırmadım, esimede 2 tisört 1 pantolon aldkkÇok güzeller bn de hm den şişme yelek, sabahlık, taytlar aldım kıza seneye giyer bolca 5 Li aldım
Reklam değil
Kıza istediğim mont vardı indirimdeydi bitmiştiÇok uygundu fiyatları gerçekten dip fiyattı hepsi kaçırmadım, esimede 2 tisört 1 pantolon aldkk
Ogün zaten varya malum site dondu hiç giremedim çökerttilerKıza istediğim mont vardı indirimdeydi bitmişti
Yeni gelmiş indirimli değil
Kodum vardı %25 doğum günüme özelOgün zaten varya malum site dondu hiç giremedim çökerttilerbenim bile sepetimden bir sürü ürün gitti
Dogum günü kodu nasıl geliyor benimde dogum günüm yaklaşıyorKodum vardı %25 doğum günüme özel
Bn onu kullanayım dedim meğer indirim varmış herşey bitmişti
Bnde Babette kullandım montta stok gelmiş kesin biri iade etti
Hm uygulamadan online alışveriş yapıyorsan üyeysen mail geliyor bilgilerine yaz doğum tarihiniDogum günü kodu nasıl geliyor benimde dogum günüm yaklaşıyor
Yok online ordan hiç almadım benHm uygulamadan online alışveriş yapıyorsan üyeysen mail geliyor bilgilerine yaz doğum tarihini
Doğum gününe özel Geçen sene kullanmadım öyle gitti bu sene dedim yapayım
Çok güzeller güle güle giysinBu papyonlu takımı bayramın ilk günü falan giydirtirim.
Diğerlerini yedek olarak aldım yeni indirimden.
Teşekkürler.Çok güzeller güle güle giysin
Çok güzeller güle güle giysin canımBu papyonlu takımı bayramın ilk günü falan giydirtirim.
Diğerlerini yedek olarak aldım yeni indirimden.
SağolÇok güzeller güle güle giysin canım