Sayfaya girdiğinde görünmüyor ama yüklediğin eklentilere tıkladığında yeni sekme açıp orada gösteriyor@nk83 bakrmısın ben çıkış yapıp baktım görünüyodu
Sayfaya girdiğinde görünmüyor ama yüklediğin eklentilere tıkladığında yeni sekme açıp orada gösteriyor@nk83 bakrmısın ben çıkış yapıp baktım görünüyodu
Evet bende öyle oluyor bazen yüklerkenSayfaya girdiğinde görünmüyor ama yüklediğin eklentilere tıkladığında yeni sekme açıp orada gösteriyor
şapka ve panduf iadeevet yaa pijama şapka ve pandufa bayıldıım gelsin bugün de yıkıyım hemen akşam

hahSincap kitap ürünleride çok güzel bi bak onlardaBebeğime bunları aldımmm
Cok güzel cırtlılardan bizdede doluBebeğime bunları aldımmm
Ben kücükken aldim bi sürü hep yırttı çöp oldu hikaye kitapları acele etmemek lazımŞimdi küçük bebeler ama ilerisi için süper biz bayılıyorduk Ekli dosyayı görüntüle 50396
zamanı gelince almak daha iyi Bizde de bunlar vardı hala arada bakarResimmgitmiş gene üf
@Maya.
İnfirşm olunca alıp saklamak lazımBen kücükken aldim bi sürü hep yırttı çöp oldu hikaye kitapları acele etmemek lazımzamanı gelince almak daha iyi
Cok güzeller ama hayvanları falan onlardan öğrendiBizde de bunlar vardı hala arada bakar Ekli dosyayı görüntüle 50400
Ha yok benimki yırtmadıBnmki yırttı
ben ce-ee kitabı falanda almıştım ay ilk annelik okadar saçma şeyler aldırtıyorki 
Evet evetCok güzeller ama hayvanları falan onlardan öğrendi
Bn çoğu kitapları verdim bu büyükleri ayırdımHa yok benimki yırtmadıben ce-ee kitabı falanda almıştım ay ilk annelik okadar saçma şeyler aldırtıyorki

Bende yazıları sormuyorumEvet evet
Bn yazan soruları sormazdım küçükken bu hayvanı göster sesini çıkar baya vakit oyalardı
ilk ben cıkarttım sesleri falan söyledim bak bu şu şu falan diye aklında kalanları önce kendi söyledi takıldıklarını ben söyledim tekrar ettikçe kapıyorlar zaten hemen herşeyi