Bazı ünlülerin dini ..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
amaaaaan zaten dünyanın çivisi çıkmış müslümanlar bile müslümanlığa uyarak yaşamıyor ki...ülkemize ihanet etmesin yeter ihanet eden müslüman oldun başka dinden olsun farketmez onları bulmak lazım gerisi boş

Tepki
58
Beni ilgilendirmez diyip sonuna kadar okudum :kptmya:
Bu arada masonluk din değildir benim bildiğim..

bence de çünkü ateistleri almıyorlarmış bir yaratana inanmak zorundaymışsın ne dini olduğu farketmiyormuş. masonluk din olsaydı farkederdi...

...

neyse, konuya dönersek, suçlama yapar gibi bir dille yazılmış. bakın ifşa ettik, ne halt olduklarını dercesine. çok çirkin bu. farklılıklar zenginliktir. bence insanlık ve karakter önemlidir...

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.545
:) masonlugun din oldugunu bende hiç duymamıştım :dusun:

Tepki
914
evet masonluk din değil ,dünyadaki bütün dinleri ortadan kaldırmak için kurulmuş bir teşkilattır...
görünüşte hiçbir dine karşı değildirler ama sayelerinde bizim ülkemizden de dini kazıdılar, kazımaya da devam ediyorlar ...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
herkesin dini kendine tabii. insanlara ırk ,din dil ,köken olarak asla bakmam
insan gibi insan olsun.önemli olan o benim için..
ülkemin,ulusumun iyiliğini istesin ,onu dünyada güzel tanıtsın bu yeter bana...

Sana katılıyorum canım.

Benim ilkokulda arkadaşlarımın yarısından çoğu başka dindendi. Hatta en yakın arkadaşım Yahudi idi. İnsan olduktan sonra din, dil, ırk farketmez:eek:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bizim dinimizde de zaten baska dinlere saygi var, o öyle büyümüs onun dogrusu o. Bende kimseyi dini icin yadirgamam. Ben Almanya´da yasiyorum gayet iyi anlastigim farkli dinden insanlar var.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
birde bunu düşünün empati yapalım . bizden başkaları bizi sevmese dinimizden dolayı,bize kötü baksa,kızmazmıyız ,üzülmezmiyiz... .
her zaman şunu yaparım. kendimi hep karşıdakinin yerine koyarım,bu benim için düşünülseydi,bana yapılsaydı ne düşünürdüm derim.
işte o zaman asla bende bunu başkasına yapmam. hoş ruhumda,özümde yok ayırım. zaten yapmamda..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar