Bat(sivas)

kardelen00

Aktif Üye
Katılım
8 Aralık 2009
Mesajlar
81
Tepki
102
Puan
33
Konum
KONYA
2 SU BARDAGI YEŞİL MERCİMEK
1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
TAZE YEŞİL SOGAN 4.5 TANE
1 BAĞ MAYDONOZ
7.8 TANE DAL MARUL
1 TANE KURU SOGAN
6 KAŞIK DOMATES SALÇASI
1 KAŞIK BİBER SALÇASI
1 KAŞIK PUL BİBER
SUMAK
SU
2 KAŞIK SIVI YAĞ
asma yapragı haşlanmış olsun
==YAPILIŞI==
düdüklü tencereye yıkadıgınız mercimekleri koyun 2 litre suyu da koyun ve sıvı yagıda koyun kapartın kaynadıktan 15 dakıka sonra kapatın.açınca ince bulguru koyun dinlensin şişssin içinde sonra diger malzemelri koyun ince gogranmış olsun malzemeler. ılısın ve afiyetle yiyin yapraklada içine koyup kaşıkla sarın
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst