Başıma neler geldi :(

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Tatlım mide bulantıları,baş dönmeleri çok normal.Bunları kafana bile takma.Ben tam 5 ay çekmiştim.Bol bol leblebi yerdim.Tuzlu çizilerden yerdim.Bunlar bulantıma çok iyi gelirdi.Bu sorunlar için doktorunu arama gerek yok canım.Kanama olur ağrın olur o ayrı tabi.

Doktorum bana çalışmamı yasaklamamıştı.Aksine çalışman iyi olur doğumun daha kolay olur demişti.Doğumuma 3hafta kala işten ayrılmıştım.O zamana kadar hep tempo içindeydim.Evdeki işlerin büyük çoğunluğunu eşim yapmaya çalışırdı zaten.Gerçekten doğumum kolay oldu.

Şöyle bir durum var.Doktorun sana çalışmanı önermiyor.Demekki gördüğü bişeyler var canım.Ya çacuk ya iş ... Bunda bir karar vermen gerekecek gibi görünüyor.Doktorundan memnun değilsen hemen hiç vakit kaybetmeden değiştir derim.Bizde ilkönce özel hastaneye gitmiştik.Birkaç arkadaşım memnundu,bazısı değildi.Kafamız çok karıştı ama gidelim dedik gittik ve hiç memnun kalmadım doktordan.Hastaneden öyle bir soğudumki beni çok iyi anlarsın.İnsan hamileyken bebeğinden başka birşey düşünemiyor.Diğer doktorlara çıkmayı bile istemedim.


Önemli olan hastanenin özel yada devlet hastanesi olması değil.Doktorun iyi olması,seni rahatlatması,bilgi vermesi ... Onun yanından kafanda hiçbir soru işareti kalmadan çıkabilmen lazım.



Allah yardımcın olsun canım.
 
OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Katılım
12 Nisan 2011
Mesajlar
1.043
Tepki
1.104
Puan
113
Konum
İSTANBUL
ne güzel yazmışsın şekerpare şeker gibisin valla şimdi sadece mide bulantım var ilaç içmemek için zorluyorum kendimi ama mecbur kalınca metpamid içiyorum bide doktorum bana vitamin verdi elevit pro bilmem ne birsürü vitamin var içinde günde 1 tane içiyorum
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Anladım canım ilaç kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tabi.Ben sadece folik asit ve demir ilacı kullanmıştım.

Mide bulantısı için de ilaç kullanıyormusun ? Ben kullanmazdım canım.Zorunlu olmadıkça bence kullanma.Mide bulantısı çok normal çünkü.Sakın korkma.4.yada benim gibi en geç 5.ayda geçer.Sonra annenden yeni doğmuş gibi gözlerin açık ve hayata bakışın daha farklı olacak,değişecek.Anne olacaksın.Bu kolay değil.Bunun için bikaç sınavı atlatman lazım.İnan anne olmak için herşeye katlanılır.Yeterki onlar sağlıklı olsun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst