Başak Ve Yükselen Başak Ve Ay Burcu Başak Ve Jüpi̇teri̇ Aslan Olanlar: Jüpi̇ter Aslan Transi̇ti̇ 12. Evde

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.852
BAŞAK BURCU: Arkandan İş Çevirenlerin Yanma Vakti Geldi! ✨
Merhaba sevgili Başaklar ve Yükselen Başaklar! 30 Haziran 2026 itibarıyla hayatınızda adeta ilahi adaletin tecelli edeceği, görünmez bir el tarafından muazzam bir koruma altına alınacağınız kadersel bir dönemin kapıları aralanıyor. Şans, büyüme, şifa ve büyük koruma gezegeni Jüpiter Aslan burcuna geçiyor! 26 Temmuz 2027 tarihine kadar tam bir yıl boyunca senin 12. evinde, yani bilinçaltı, gizli düşmanlar, rüyalar ve ruhsal şifalanma evinde muazzam bir ışık yakmaya hazırlanıyor.
Eğer son yıllarda "Arkamdan kimler ne işler çeviriyor, kim bana dürüst davranmıyor, neden bu kadar yoruldum?" diye sorduysan, işte o arkandan iş çevirenlerin tek tek kendi kazdıkları kuyulara düşme vakti geldi! 2026 astroloji yorumları içinde en mistik ve en güçlü korumayı getirecek olan bu süreçte, diğer gezegen devleri de senin bu ruhsal temizliğine eşlik ediyor. Jüpiter’in Satürn ve Neptün ile kuracağı muazzam kadersel kontaklar, iş hayatında veya günlük koşturmanda arkandan yürütülen gizli planları bir bir önüne serecek, sana zarar vermek isteyenlerin kendi oyunlarında kaybolmasını sağlayacak. Aynı zamanda Jüpiter’in Uranüs ile yapacağı sürpriz kontaklar, kariyerinde ve vizyonunda yıldırım hızıyla yaşanacak ani bir uyanışı, yurt dışı bağlantılı işleri veya kimseye söylemediğin dahi projelerinin arka planda devasa bir güce ulaşmasını beraberinde getirecek. Tabii ki günlük rutinlerini ve sağlığını etkileyen Plüton ile yaşanacak güçlü ve derin kontaklar altındaki o ruhsal ve fiziksel dönüşüm süreçlerine de değinmeden geçmeyeceğiz; çünkü içsel korkularından özgürleşmenin sırrı bu dengede gizli!
✨ BU VİDEODA ÖZELLİKLE KİMLER KENDİNİ BULACAK?
Doğum Haritasında Jüpiter’i Aslan Olanlar: Hayatınızın en kadersel temizlik ve arınma dönemine girdiniz! Hayatınızın 12 yıllık en büyük ödül ve ruhsal büyüme dönemi olan Jüpiter Döngüsü (Jüpiter Return) sürecini başlatıyorsunuz. Gökyüzündeki Jüpiter, doğum haritanızdaki Jüpiter ile kavuşurken, geçmiş tüm fedakarlıklarınızın kadersel mükafatlarını toplayacağınız, tüm gizli düşmanlarınızı ezip geçeceğiniz o muazzam koruma dönemine giriyorsunuz!
Yükselen Başak Burcu ve Başak Burçları: Ruhsal prangalarından kurtulacak, sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu dünyaya kanıtlayacak ve size "İlahi adalet er ya da geç tecelli eder" dedirtecek o büyük şans dönemini adım adım bu videoda analiz ediyoruz.

Başak Burcu Ruhsal Şifa ve Koruma 2026: Gizli düşmanların açığa çıkması, arkanızdan dönen oyunların bozulması ve psikolojik olarak küllerinizden doğma süreçleri.
Başak Burcu Kariyer ve Sağlık: Arka planda hazırladığınız projelerin büyük kazanç getirmesi, zararlı alışkanlıklardan özgürleşme ve Plüton kontakları altında günlük yaşamı yeniden organize etme.
Astrolojik Tüyo ve Dürüst Uyarılar: Jüpiter’in o her şeyi büyüten devasa enerjisinin ve kadersel gökyüzü kontaklarının getireceği aşırı inzivaya çekilme isteği, kurban psikolojisi ve "herkesten şüphelenme" tuzaklarından dürüstçe nasıl korunursunuz?
Doğum haritası analizlerinde rehber niteliğinde olacak, kadersel astroloji tabanlı bu özel yorumu sonuna kadar izlemeyi, videoyu beğenmeyi, kanala abone olmayı ve dürüst yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın! Sizin dürüst geri bildirimleriniz benim için çok değerli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar