Banyo Dekorasyonlari.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
33-HB.png


Banyonuzda basit bir fikirle çok daha şık bir etki yaratabilirsiniz. Banyo veya tuvaletlerinize tablo ve resimler asarak evinizin bu köşesinde de ayrı bir güzellik elde edebilirsiniz.

Raflar ve duvar kağıdı ile tamamlanmış bu küvetin duvarına asılan doğa temalı tablolar banyonun havasını bir dokunuşla değiştirerek banyoya çok hoş bir hava katmış.

Bazı banyolar duvara tablo asmak için uygun olmayabilir, fayansları zedelemek istemeyebilirsiniz. Bu durumda bu banyoda olduğu gibi seçtiğiniz tablo yada resmi banyonuzda uygun bir yere dayayarak sergileyebilirsiniz.

Birbirinden şık bu banyolarda olduğu gibi siz de banyonuzda tablo ve resimler kullanarak keyifli bir banyo dekorasyonu hazırlayabilirsiniz.

Tabureler, duvarda ablik lambalar ve çiçeklerle konforlu bir dekorasyona sahip bu banyoda duvara asılan tablo çok hoş durmuş.

Boş duvarlar evinizin hangi odasında olursa olsun daha soğuk durur. Banyo dahil olmak üzere tablo ve resimlerle süslediğiniz duvarlar evinize canlılık ve sıcaklık katacaktır.

Özellikle dekorasyonunu yenileyemediğiniz banyonuzda küçük bir dokunuşla farklı bir görüntü elde edebilir ve bu küçük değişiklikle evinize neşe katabilirsiniz.

Bu banyoda olduğu gibi aynanın yansımasından faydalanarak banyonuza yerleştirdiğiniz aksesuarların daha zengin görünmesini sağlayabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst