"Bana 'Profesörüm' demişti ama..."

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
692351_detay.jpg

Şahnaz çakıralpin’ın, göz doktoru eşiMurat öncelden boşanmasının nedenini avukatı açıkladı: “Müvekkilim, Murat Bey ile konuşurken genel kültüründen şüphelenmiş. Yüksek Askeri Şura’yı bile bilmeyince YÖK’ten araştırma yaptık. Profesör bile olmadığı ortaya çıktı!”.

Vatan Gazetesi'nden Zehra Çengil'in haberine göre,şahnaz çakıralp (36) ile boşanmak üzere olduğu eşimurat öncelin (52) evliliğiyle ilgili her gün yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Dava ile ilgili konuşan Çakıralp’ın avukatıYÖK’ten yaptıkları araştırma sonucu murat öncelin,n profesörlük unvanının bulunmadığı gerçeğiyle karşılaştıklarını açıkladı. İşte avukat Nuhoğlu’nun açıklaması:

“Dr. Murat Öncel’in ilk tanıştıkları zaman profesör olduğunu söylemesi, çok kibar ve zarif davranması müvekkilime güvenli bir resim sunmuştur. Fakat kısa bir süre sonra müvekkilim, beyefendinin genel kültürünün olmadığını anlayarak kendisinden şüphe etmeye başlamıştır. Müvekkilimle yaptığım konuşmalarda kendisinin hayatın içinden birtakım şeyleri mesela Yüksek Askeri Şura nedir bilmiyor, şike nedir bunları bile bilmediğini öğrenince onun üzerine bir araştırma yaptık, YÖK’e sorduk. Yeditepe’den kavga kıyamet alınan bir profesörlük belgesi var ama bu geçersiz bir belge. Bir doçentin profesör olabilmesi için doçentlikten sonra 2 yıl üniversitede hocalık yapması gerekiyor. Müvekkilime profesörüm dedi, doçent çıktı. Çakma profesör. YÖK’ün sınavından geçmesi gerekiyor. Biz Bunu YÖK’e sorduğumuzda ‘İnanamıyoruz, ilk kez başımıza böyle bir şey geliyor’ dediler. YÖK’ten doçent olduğu belirtildi. Üniversiteler Arası Kurul ve YÖK’te profesör olduğuna olduğuna dair bir kayıt yok. O belge geçerli olsaydı YÖK’te görünürdü. Ayrıca Murat Öncel’in bilimsel hiçbir yayını da yok. Bu adam bir dolandırıcı. Hastalarını aldatmak da bir dolandırıcılıktır. Bir koca en azından eşine karşı dürüst olmalı. Tıpta Retina Oscar’ı diye bir şey yok. Ama kendisi en iyi senarist dalında Oscar alabilir.”
ALINTIDIR

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ha ayrıca askeri şurayı bir profesör bilecek diye bir şey yok. o kendi alanında uzmandır mesela göz üzerindeyse gözle ilgili konuları bilir. her profun genel kültürü çokmu süper. yada profluk sınavında adama hey oğlum anlat bana askeri şurayımı diye soruyorlar. gerçekten komik bir savunma. ha yalansa yalan deyin yalan söyledi.ama böyle abuk savunmalar komik. genel kültür farklı bir şeydir. profesörlük farklı.

H

Hera

Misafir
Burdan şunu anlıyoruz ki bu adam doçentmiş ve bunların kafaya göre bir doçentin genel kültürü yoktur. tam komediler ya.:hihi:

Yaaa bu haberi Var ya dün okudum arkadaş Öldüm Gülmekten Komedi yaa Doçentmiş o yüzden kültürü yokmuş çözmüş işi bi kaç soru sormuş ta bilmem nedee Yazık yaa yazık Mahalle dilberleri Asıl bu olay Kültürü belli ediyor Aileden Görgüsüz İnsanlarla Karşılaştırmasın Allah Böyle hırslı cahil oluyolar işteeeee

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Avukat bir baba ve iş kadını bir annenin kızı olan Çakıralp, çocuk yaşta ailesiyle birlikte Viyana’da Yarasa Opereti’ni (Die Fledermaus - The Bat Lit) izlediğinde yapacağı mesleğe karar vermişti. İstanbul Alman Lisesi’ni bitirdikten sonra tutkusu haline gelen tiyatro oyunculuğu için, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Ardından, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı ve Kenan Işık'la çalıştı, Kenan Işık yönetiminde Yaşar Ne Yaşar, Ne Yaşamaz ve Abdülcanbaz oyunlarında oynadı. Tiyatro sahnesinde İbiş'in Rüyası, Acaba Hangisi (Lily&Lily), İdeal Koca (An Ideal Husband) gibi oyunlarda başrolde oynayan Çakıralp, Tiyatro İstanbul ekibine dahil oldu.

burda prof olduğuna dair bi bilgi yok:sila:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu da kocanın savunması:)
Düğünde taktığım kolyeyle bile lüks bir araba alınır" Şahnaz Çakıralp'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu eşi Murat Öncel, sessizliğini bozdu

691812_detay.jpg

Güzel oyuncuşahnaz çakıralp'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu eşiyle ilgili ortaya attığı iddialar şaşkınlık yarattı. Çakıralp, Prof. Dr.murat öncel için "Evlendiğinden beri onun borçlarını ödedim. Kendisine ait bir kredi kartı bile yok" dedi. Eşinin bu sözleri karşısında günlerdir koruduğu suskunluğunu bozan başarılı profesör, "Bu sözler tam bir komedi. Şahnaz için kötü konuşmam ama söylenenler de çok ayıp" dedi. Takvim'in haberine göre Prof. Dr. murat öncel ekledi: "Şahnaz, kredi kartım olmadığını söylüyor ama benim bir tanesi 70 bin lira, diğeri de 60 bin lira limitli kredi kartım var. Kredi kartı ekstrelerine bakılırsa; ödemelerin kimin tarafından yapıldığı ortaya çıkar. Ben paraya önem veren bir insan değilim. Öyle olsaydı; Şahnaz'a Four Seasons Otel'de düğün yapmazdım! Sadece düğünde ona taktığım kolyeyle bile lüks bir araba alınır. Boşanmak isteyen, mahkemeye gider. Manşet olmak için yalan yanlış açıklamalar yapmaz. Ben her şeyi mahkemede konuşacağım."şahnaz çakıralpin 'parasızlıkla' suçladığı eşinin oyuncuya düğünden önce taktığı zümrüt ve pırlantadan oluşan takı setinin fiyatının yaklaşık 200 bin lira olduğu söyleniyor.
alıntıdır.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evliyken herşey iyide ayrılırken de ağızlarına geleni söyülüyorlar adam doçentmiş profösörmüş sen bununu içinmi evlenmişdin parası içinmi bence tamamen duygusal nedenle evlendi istediklerini bulamayınca da belkide buyüzden boşanıyor ondan sonrada yok öyle değilde böylemiş muhabbeti yapıyor hiç sevmiyordum bu kadını halada sevmiyorum:zopa:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Offf dalavere... Tamam işte kadın amacına ulaşmış. Hem gündemde kalıyo hem de paracıkları idirmiş cebe. Ayrılınca da para alır olur biter.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224
ne yapacaklarını nasıl edeceklerini bilmiyorlar allah akıl versin gülmemek elde değil yani

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
davul dengi dengine prof olaydı mutlumu olacaktı acep aynı seviyede bile yine olamıyacaklardı dert buysa eğer ona göre harcadıları yanına kar kalmış belki böyle mutlu bir evllikmi olur çıkar veliliği değilde ne bu şimdi sevdinmi saygı varmı anlaştınmı etiketlere takılı kalmış bir evlilik..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar