Bana Her Şey Yakışır (Kanald)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386

cengizabazoglu5.jpg

Bana Her Şey Yakışır

Türkiye'nin en şık programı! 14 Şubat Pazartesi 12:45
Kanal D’de “Bana Her Şey Yakışır” adlı yepyeni ve eğlenceli bir moda yarışması programı başlıyor.
Hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek programda, farklı yaşlardaki ve birbirlerini hiç tanımayan, hepsinin de ortak iddiası “Bana Her Şey Yakışır“ olan, beş iddialı kadın yarışmacı, haftanın en şık kadını olmak için yarışacaklar.

Yarışmanın kuralları çok basit
Her gün bir yarışmacı kendisine verilen bütçeyle, haftanın konseptine uygun olarak, tarzını yaratacak ve giyim zevkiyle diğer kadınlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalışacak.

Büyük ödül 10 bin TL
Haftanın son günü hemcinslerinden en yüksek puanı alan yarışmacı
10 bin liralık büyük ödülün de sahibi olacak.

Cengiz Abazoğlu şık görünmenin sırlarını açıklayacak
Programda, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçlarını, moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verirken, yarışmacıların seçimlerini de değerlendirecek.

Bu haftaki yarışmacılar

105fm.jpg

104dm.jpg

103rw.jpg

102ju.jpg

101rbs.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
cengiz-abazoglu-yeni-koleksiyon-9.jpg

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-02-14 TV : KANAL D Saat: 12:45Tür:Yarışma

Kanal D’de bugün, yepyeni ve eğlenceli bir yarışma programı başlıyor!

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağına moda heyecanı geliyor!
Kanal D’de bugün (14 Şubat Pazartesi), “Bana Her Şey Yakışır” adlı yepyeni ve eğlenceli bir yarışma programı başlıyor.

Bugünden itibaren hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek programda, farklı yaşlardaki ve birbirlerini hiç tanımayan, hepsinin de ortak iddiası “Bana Her Şey Yakışır“ olan, beş iddialı kadın yarışmacı, haftanın en şık kadını olmak için yarışacaklar.
Yarışmanın kuralları çok basit
Her gün bir yarışmacı, kendisine verilen bütçeyle, haftanın konseptine uygun olarak, tarzını yaratacak ve giyim zevkiyle diğer kadınlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalışacak.
Büyük ödül 10 bin TL
Haftanın son günü hemcinslerinden en yüksek puanı alan yarışmacı
10 bin liralık büyük ödülün de sahibi olacak.
Cengiz Abazoğlu şık görünmenin sırlarını açıklayacak
Programda, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçlarını, moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verirken, yarışmacıların seçimlerini de değerlendirecek.
“Bana Her Şey Yakışır”’da izleyiciler kendilerinden neler bulacak?
“Bana Her Şey Yakışır” kadınlara, evlerinde otururken, keyifle çaylarını- kahvelerini yudumlarken, şehrin hangi alışveriş merkezinde, hangi mağazalar var, pazarlarda fiyatlar ne durumda, ne nereden alınır gibi bilgilerden haberdar olma fırsatı verecek. Program içinde çeşitli kıyafetler, aksesuar ve ayakkabı detayları, alışveriş ipuçları da sıkça yer alacak. Yarışmacılar tarafından denenen ya da satın alınan çeşit çeşit kıyafet ve ayakkabıların, aksesuar ve çantaların fiyatları da öğrenilebilinecek.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
40403_bana-her-sey-yakisir.JPG

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-02-18 TV : KANAL D Saat: 12:45Tür:Yarışma

Haftanın Finali

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”ın bugün ekrana gelecek “Haftanın Finali” bölümünde, beş iddialı kadın yarışmacıdan biri, haftanın en şık kadını seçilecek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olacak.

Programda bu hafta; Aytül Sağ, Burcu Aslan, Hülya Şendir, Mehlika Niyazberdiev ve Nilay Sözen yarışıyor.
Her gün bir yarışmacının, kendisine verilen bütçeyle, haftanın konseptine uygun olarak, tarzını yaratıp, giyim zevkiyle diğer kadınlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalıştığı “Bana Her Şey Yakışır“da haftanın birincisi bugün belli oluyor
Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun da, ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçlarını, moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verdiği ve yarışmacıların seçimlerini değerlendirdiği programda önümüzdeki hafta da, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı haftanın en şık kadını seçilebilmek için çaba sarf edecek. Sakın kaçırmayın!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
40490_bana-her-sey-yakisir.JPG

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-02-21 TV : KANAL D Saat: 12:45Tür:Kadın Programı

“Bana Her Şey Yakışır”da
yeni yarışmacılar var

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak.

Programda bu hafta; Nilay Dener, Yonca Gür, Ayşe Türkçe, Esra Pocar ve Esra Çankaya Bakır yarışacak.

Her gün bir yarışmacının, kendisine verilen bütçeyle, haftanın konseptine uygun olarak, tarzını yaratıp, giyim zevkiyle diğer kadınlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalışacağı “Bana Her Şey Yakışır“da bir hafta boyunca yine büyük heyecan yaşanacak.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun da, ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçlarını, moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verdiği ve yarışmacıların seçimlerini değerlendirdiği “Bana Her Şey Yakışır“ı sakın kaçırmayın!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
41415_bana-her-sey-yakisir.JPG

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-03-28 TV : KANAL D Saat: 12:30Tür:Yarışma

“Bana Her Şey Yakışır”da yeni yarışmacılar var
Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın bu haftaki yarışmacıları ise; Gülçin Atak, Çiğdem Bayraktar, Serpil Gülgün, İlknur Kılıçarslan ve Gonca Alpagun.
Bu haftanın konsepti “Film Galası“

Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada bu haftanın konsepti ”Bir film galasına katılmak“. Süre 4 saat ve bütçe de 750 TL. Yarışmacılar, bu bütçeyi kullanarak, elbiseden ayakkabıya, takıdan çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup, konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanmak için yarışacaklar.
Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da yine, ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçları, moda trendleri ve şık görünme sırları verip, yarışmacıların da seçimlerini değerlendirecek.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
41712_bana-her-sey-yakisir.jpg

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-04-18 TV : KANAL D Saat: 12:45Tür:Kadın Programı

“Bana Her Şey Yakışır”da yeni yarışmacılar ve yeni bir konsept var
Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın bu haftaki yarışmacıları ise; Nur Elveren, Dilek Armağan, Gülhan Biçer, Öykü Sabur ve Özlem Çiftçi.

Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada süre 4 saat ve bütçe de 700 TL. Yarışmacılar, bu bütçeyi kullanarak, elbiseden ayakkabıya, takıdan çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup, konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanmak için yarışacaklar.

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da yine, ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçları, moda trendleri ve şık görünme sırları verip, yarışmacıların da seçimlerini değerlendirecek.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
42568_bana-her-sey-yakisir.jpg

Bana Her Şey Yakışır

Tarih: 2011-05-23 TV : KANAL D Saat: 12:45Tür:Kadın Programı

“Bana Her Şey Yakışır”da yeni yarışmacılar ve yeni bir konsept var
Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı“Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın bu haftaki yarışmacıları ise; Selva Kurt, Nedret Şahin, Gamze Sayan, Şebnem Dokur ve Asena Özkan.

Bu haftanın konsepti “Kına Gecesi“
Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada bu haftanın konsepti ”Kına Gecesi“. Süre 4 saat ve bütçe 750 TL. Yarışmacılar, bu bütçeyi kullanarak, elbiseden ayakkabıya, takıdan çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup, konsepte göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanmak için yarışacaklar.

H

Hera

Misafir
Zevkli oluyor izlemesi taş atıpta kol da yorulmuyor katılmak lazım aslaında Ammaaaaa Nerredeeeeeeee :1:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
internetten de yarışılabiliyor resim göndererek
haftanın konseptine uygun olarak fotoğraf çekip yolluyorsun ve 1.lik için yarışıyorsun.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bilmiyorum ki canım program bitince en son onları gösteriyordu hala yapılıyor mu tam olarak bilmiyorum ama netten araştırabilirsin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
DetayBuyukResim.ashx

Bana Her Şey Yakışır Paris'te

5 Eylül Pazartesi

BANA HER ŞEY YAKIŞIR BEST OF PARİS

Bana Her Şey Yakışır programı yeni sezonu modanın kalbi Paris’te açıyor…

Üstelik Bana Her Şey Yakışır’ın ilk sezonuna damgasını vuran
Best Of yarışmacılarıyla…

Bana Her Şey Yakışır’ın ilk sezonunda yarışan gerek tarzları gerekse giyim zevkleriyle hafızalara kazınan 5 isim Paris’te bir hafta süresince hem rüya gibi dakikalar yaşadı hem de modanın kalbinde giyim zevkleriyle yarıştı.
Bana Her Şey Yakışır’ın yarışmacıları havaalanından limuzin ile alındılar, Eyfel Kulesi manzaralı otellerde konakladılar, turistler tarafından dünyanın en çok ziyaret edilen şehri Paris’te unutulmaz bir şehir turu attılar.
Paris’te bulundukları 5 gün içerisinde dünyaca tanınmış giyim mağazalarının altını üstüne getiren bayanlar, kendilerine alışveriş yapmaları için verilen 1.000 Euro’luk bütçe ile çılgın bir alışveriş serüvenine koyuldular.
Bana Her Şey Yakışır'ın en iyi yarışmacıları Fransa’nın en ünlü tasarımcılarının mağazalarından, seçtikleri kıyafetlerlerle yarışıp müthiş bir rekabetin içine girdiler.
Bakalım Paris’te yaşanan bu rüya gibi yarışı kim kazanacak?
BANA HER ŞEY YAKIŞIR
5 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ
KANAL D'DE...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar