Bana Babanızı Anlatır mısınız?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.402
basın sagolsun bitanem.. yaa kucuklukten gelen bi nefret bu .. ben yine ona yapıcagmı yapıorum ama yinede icimden gelmeyerek :aglayan:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
12.09.2007 Günü kaybettiğim hayatımdan çıkması ile dünyadaki istikametimi değiştiren bana ölümün gerçek oldugunu en acı şekilde anlatan varlıgına ne kadar ihtiyacım oldugunu mezara koyuluşu ile anladıgım kıymetlim .. Hiç yokluguna alışamadıgım acısı hergeçen gün biraz daha artan varlıgında bunu hiç anlamadım ama beni yoklugunda zayıf kılan insan.. Zaman herşeye cagre olduda bir yoklugunu kabullenmeme gücü yetmedi ..Ve ömrüm boyunca hiç unutmayacagım sözü ''Kendim yemişimdir ama sizin boğazınızdan bir lokma haram geçmedi ''..
Sevgisini hiç göstermeyen ve baba sevgisi nedir bilmediğim tüm özlemleri kendi ile götüren canım Babam ..Rabbim günahlarını affetsin Mekanın cennet olsun ..:dertli:

fufuk

Aktif Üye
Tepki
65
Benim babm mükemmel bir adam.onu çok seviyorum.çocuklarına düşkün iyi kalpli melek gibi biri.az konuşur ama öz konuşur.kızdığı zaman bakışıyla anlatır.canım babam iyiki varsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar