Bana Annenizi Anlatır mısınız?

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ömrünü bize adamış fedakar kendi için asla yaşamamış çok çile çekmiş bir kadın benım annem anlatmaya kalksam kelimeler yetmez bu yüzden kısa kesiyorum ve çok seviyorum annemi:eek::eek::eek:ona layık bir evlat olmaya çalışıyorum artık nekadar başarabılıyosam-hmm

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
benim annem rahatsız, hasta o yüzden üzülüyorum.. üzmemeye çalııyoruz, herşeyi çok kafasına takıyor... elimden geleni yapmaya çalışıyorum... inşaalah bir an önce eski sağlığına kavuşur... ne olur dua edin hanımlar.....

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
annemi nasıl anlatabilirimki anlatırımda kısaca nasıl anlatabilirim -hmm

bizim için hep bir siperdi o kötülükler bize korurdu babam genelde yurt dışında çalıştıgı için hem anne hem baba oldu ne sevgiden yoksun bıraktı nede maddi ihtiyaçlarımızdan

ben okuyayım diye peşimde divane oldu
kanser hastası oldugunu ögrendiğinde ben yalnız kalırım diye çok üzüldü yine bizim içindi üzüntüsü
''bana birşey olursa sen ne olursun kıyamam '' deyip agladıgını hiç unutmuyorum

ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM

ve annem en büyük destegim ALLAH ona uzun ömürler versin-hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Annem için bir böyleyim bir öyleyim.

Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum. Bana çok yararı da dokundu zararı da. Halen de öyle:dusun:

Annecim, keşke şu satırlarımı okusan,

Sen ve babam keşke bize para yerine sevginizi aşılasaydınız. Eminim şuanda daha öutlu olabilirdim. Sen bana kızım demezken kayınvalidem ve kayınbabam diyorlar. İnanaır mısınız onları bazen sizden daha çok seviyorum:aglayan:

R

Rosie

Misafir
Benim annem çook güzeldir :huhuu: Zekidir,komiktir,eğlencelidir,kültürlüdür,adildir,fedakardır melek gibidir anneciğimm :huhuu: Çok çok çok çok seviyorum annemi tatlım o benim bebişim :) :huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
annem benim bitanem o hep başımın tacı bazen çok fazla pimpirikli davransada hemen her şeyin kötüsünü düşünsede okul ve okumakla kafayı bozmuş olsada o benim meleğim :lilav::lilav:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
ben annemi geçen yıl kaybettim.... geçen yıl bu zamanlar hastanedeydik keşke yüzüne daha çok baksaymışım keşke onunla daha çok zaman geçirseymişim.... 9 eylülde tam bir olacak 1 yıldır onun hasretini çekiyorum... o kadar kötü bir duyguymuşki insanın annesini kaybetmesi... şimdi daha iyi anlıyorum...
ahhh annecimmm yanımda olsan şimdi ne vardııı... seni çokkkkk özledimmmmm canım annnem...

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
canım annem ya
bu konu başlığına gözüm hep değerde bir türlü bakıp acaba annemi nasıl anlatırım diye es geçtim ama yine dayanamayıp baktım konuya
annemi anlatamam ben süslü kelimeler hiç bulamam sadece onu çok seviyorum
huzurla başımı koyduğum annemin dizleridir yanına her gittiğimde başımı annemin dizlerine koyarım ve her şeyi unuturum
rabbimden istediğim annemle daha çok yıllarım olsun onu benden hemen almasın
çünkü kaybetmeye dayanamam:teselli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
annem...

dert ortagim...
konusunca huzur buldugum beni rahatlatabilen en degerli varligim...
arkadasim, sirdasim annem herseyim...
en cok hasret duydugum ozlemi canimi en cok yakan annem...
buraya her donusumde keske bir kez daha sarilsaydim o kendine ozgu mis kokusunu bir kez daha icime cekseydim dedigim annem...
keske hep yaninda olabilsem agladigimda yine basimi dizlerine koyabilsem...
deli dolu hallerimi gordugunde deli kizim benim diye sarilisini hergun yasasam keske...
iste gurbet de boyle bir sey...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Kelimeler sığdırabilecek gibi değil ona sevgim...
Bir canım değil bin canım olsa feda olsun... Gözümü kırpmadan....
Kokusu dokusu masum bakışı...
Bir daha dünyaya gelsem aynı anne babanın evladı olmak isterim....
Allah seni başımda eksik etmesin canım annem.... (AMİN...)
Cümlemizinkini inş...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
annemi anlatmaya kelimeler yetmez canım o benim yaa her anımda yanımda dert ortağım konuştukca huzur bulduğum bazen bana akıl veren yol gösteren bazen ben ona yol gösteren sabırlı,arkadaşım dostum herşeyim
bazen atışsakta iyiki benim annem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar