Bana Annenizi Anlatır mısınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Evet arkadaşlar bana annenizi anlatın desem,nasıl anlatırsınız annenizi?

Benim annem tam bir Anadolu kadınıdır ve bu kültürü alarak büyümüştür.
Onun canı bir yansa benim canım bin yanar inanın..
Onu anlatmaya kelimeler yetmez belki ama onu çok özledim ve çok seviyorum canım annem benim:uzgun:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
belki klasik olacak ama MELEK desemm ......

kendini hiç düşünmez hep bizim için uğraşır.anne kendini düşün sağlığnı düşün derim.o da anne ol da gör der.yaaa insan hiç kendini düşünmez mi ,kendi için bişeyler istemez mi. Annelik bu galiba.
Rabbim bize de tattırırsa anneliği belki anlarım .
Annem seni çok seviyorum. sana bişey olmasın ne olur.:uzgun:(bu ara hasta. gözünün içine bakıyorum. çok üzülüyorurm. dua edin olurmu annem için)

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
belki klasik olacak ama MELEK desemm ......

kendini hiç düşünmez hep bizim için uğraşır.anne kendini düşün sağlığnı düşün derim.o da anne ol da gör der.yaaa insan hiç kendini düşünmez mi ,kendi için bişeyler istemez mi. Annelik bu galiba.
Rabbim bize de tattırırsa anneliği belki anlarım .
Annem seni çok seviyorum. sana bişey olmasın ne olur.:uzgun:(bu ara hasta. gözünün içine bakıyorum. çok üzülüyorurm. dua edin olurmu annem için)

Çok geçmiş olsun suayım..Tez zamanda iyileşir melek anneciğin inşallahDualarımız anneciğinle olsun birtanem:hhhhhh:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
ah ANNEM ah duygulandim simdi bu saatte ANNECIGIMI anlatmaya kelimeler yetermi hic... sigmaz buraya yazmak istediklerim...hala onun gozunde kucucuk bir cocugum ben hala beni bebegim diye sever hep once bizi dusunur cok fedakardir cok merhametlidir karsiliksiz sever...basim dette olsun kosar hemen ..yeri gelir arkadas gibi derdimi paylasmisimdir ben ANNECIGIMLE cnm ANNEMMMMM simdi cookkk uzaklarda insallah yakinda hasretlik bitecek kavusacagim ALLAHIN izniyle....ANNELER KUTSALDIR canim ANNEMMMMM hakkini helal etttt seni cokkkkk seviyorum :gulcicek:tum annelerimiz icin dua edelim onlari YUCE RABBIM basimizdan eksik etmesin acilarini gostermesin

Tepki
39
:) Çok alıngan, çok narin, çok hassas ama aynı zamanda herşeye göğüs gerebilen çok güçlü bir kadındır annem :) Fiziksel olarak anneme benzemediğim söylensede kararkter olarak tam anlamıyla annemin kızıyım. Bazı noktalar hariç tabii :) Annem çok yardımseverdir ama genelde hep kötü düşünür. Her olay hakkında. Sanırım buda annemle bizi ayıran özellik. Bana herkese karşı kendimi korumayı öğreten kutsal bir insandır kendisi:)Sen buraları göremeyip, seninle duyduğum gururu bilemesende SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİM.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Annemi nasıl anlatabilirim ki...

9YAŞINDAYKEN KAYBETTİM ONU,:aglayan:

içim hala kan ağlıyor:uzgun:

zamanla unutulur derler ya unutulmuyor annem:uzgun:

bende anne oldum,seni öyle iyi anlıyorum ki artık annecim

ama sana seni anladığımı gösterebilmem,senin değerini bilmem için zamanımız olmadı annecim:uzgun:

nur içinde yat meleğim

seni çok ama çok seviyorum:aglayan:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
annem.anne demek hayat demek.su dunyada annem kadar sevdiyim yok.dunyada annelerin annesine bust koyulacak deseler kendi annemin bustunu koydurardim.bence her kes icin oz anasi mukaddesdir.benim annem benim hayatimin gereyi ve ozelidir.allah hic bir anneye deymesin.olmayan annelere allahdan rahmet cocuklarina sabir dilerim

günesimsuyum

Aktif Üye
Tepki
108
anne benim içimde yarım kalmış kanayan bir yaradır 21 yıldır :aglayan:
12 yaşında kaybettim onu o yaşa kadar beni yanından hiç ayırmazdı aşırı bağlıydık birbirimize bazen düşünüyorumda demekki doyamıcakmışız ondanmış bu aşırılık :(
nur içinde yat annecim sen gittiğinden beri bir anım geçmedi seni düşünmeden hayatta herşeyim var ama senin yokluğun en büyük eksikliğim :(
annesi olan arkadaşlarımı hep kıskandım ,halada kıskanırım allah başınızdan eksik etmesin anne her yaşta ,her an ihtiyac duyulan en yüce varlık

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
anne benim içimde yarım kalmış kanayan bir yaradır 21 yıldır :aglayan:
12 yaşında kaybettim onu o yaşa kadar beni yanından hiç ayırmazdı aşırı bağlıydık birbirimize bazen düşünüyorumda demekki doyamıcakmışız ondanmış bu aşırılık :(
nur içinde yat annecim sen gittiğinden beri bir anım geçmedi seni düşünmeden hayatta herşeyim var ama senin yokluğun en büyük eksikliğim :(
annesi olan arkadaşlarımı hep kıskandım ,halada kıskanırım allah başınızdan eksik etmesin anne her yaşta ,her an ihtiyac duyulan en yüce varlık

canım yengeçim içimi sızlattın..
ana gibi yar olmuyoo gerçekten...

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Öncelikle biricik annelerini kaybetmiş arkadaşlarımız Allahtan hepsine rahmet diliyorum.Sizlerede sabır.Annelerin yeri hiç birşeyle doldurulmuyor.
Benim annem hayatımın anlamı,dünyanın en tatlı cefakar annesi.Ben bu günlere geldiysem onun sayesinde.Okuduysam ,mühendis olup işimi yapıyorsam onun sayesinde,çok sevdiğim eşimle önce karşı çıksada evlenmeme vesile olan bütün aileyi ikne eden,beni her an düşünen canım annem.Dün aşure yapmış,keşke bende yiyebilseydim dedim telefonda, bugün kargoya Aşure verip bana Adana'dan Batman'a gönderen canım annem.Allah bütün annelerin canına sağlık versin.Benim annemede inşallah.Allah bütün Annelerin tuttuğunu Altın ,ömürlerini sağlıklı kılsın inşallah.
SULTANIM SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar