Bamya Corbasi-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
bamyacorbasi.jpg


Malzemeler:
100g kuru bamya
1 yemek kasigi salca
1 adet kuru sogan
100g et
Limon suyu
Siviyag
Tuz ve su

Hazirlanisi:
Bamyayi haslayip suyunu süzün. Sogani rendeleyin. Eti kusbasi dograyin.
Tencerede biraz siviyagda sogani kavurun. Eti ekleyip kavurun. Bamya ve salca ekleyip biraz kavurun. Yeterince su ekleyip tuz ilave edin. Tencerenin kapagini yarim kapatin. Kaynamaya baslayinca limon suyu ekleyin. Et yumusayana kadar orta atesde pisirin.
Afiyet Olsun..


ALINTI
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
bende nedense bamyanin kendisiyle pek aram yoktur saolsun güllerdiyari yengemin esi sayesinde :) oda dayim oluyo tabiii:gul::kptmya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst