Balıkçı Yaka Kazaklar İle Şıklığı Yakala!

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.878
lOyXBl.jpg

Balıkçı yaka kazaklar ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Kış aylarının vazgeçilmezi balıkçı yaka kazaklar gardırobunuzun olmazsa olmazları arasında yer alabilir.

Balıkçı yaka kazakları ister taytlarınızla ister bol pantolonlarınız ile kombinleyerek sokak modasına uygun, ister jeanlerinizle rahat ve günlük kullanıma uygun, isterseniz de mini eteğinizle, kadınsı ve seksi bir kombin ya da maskülen bir kumaş pantolonla daha sert bir imaj çizen stil rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Balıkçı yaka kazaklarda sade örgü şeklinde olabileceği gibi farklı şekillerde dizayn edilmiş ve desenlere sahip modellerde de karşımıza çıkıyor. Farklı bir kombin tasarlayarak, kolsuz kışlık bir elbisenizin altına ince uzun kollu bir balıkçı yaka kazak giyebilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Farklı renkleri birlikte kullanarak daha tatlı ve şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Balıkçı yaka kazaklar için tek renk parçalar kullanarak da çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Siyah, gri, füme, hardal, toz pembe, bebek mavisi tonlarını kullanarak harikalar yaratabilirsiniz. Balıkçı yaka bir kazak ve yine tek renk bir kalem etek ile kombinleyerek iş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tarz oluşturmak mümkün.

Özellikle midi eteklerinizle ince yapıda olan ve içinize soktuğunuz bir balıkçı yaka kazakla ve topuklularınızla çok seksi bir görüntü oluşturabilirsiniz. Emin olun yolda yürürken insanların size imrenen ve hayranlık duyan bakışlarını görmek sizin de hoşunuza gidecek. Etekleriniz renkli ve desenli ise kullandığınız balıkçı yaka kazağın nötr tonlarda olmasına dikkat etmelisiniz, böylece iki parça çatışmayacak, göz yormayacak ve daha uyumlu bir görünümde olacak.

VrLO2q.jpg

nOgdY1.jpg

vjLGYO.jpg

1Jkbj1.jpg

Lb4MdJ.jpg

rOV4dB.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 2
  • 3.jpg
    3.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 2
  • 5.jpg
    5.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 2
  • 6.jpg
    6.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 7.jpg
    7.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 3

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Balıkçı yakaları çok seviyorum ama sağolsun astım sayesinde kullanamıyorum,boğuluyorum hissine kapılıyorum.

VrLO2q.jpg

Sade ve şık işte buna bayıldım

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.878
Bende yeni aldım bir kaç tane :) sıcacık ve yumuşacık bayılıyorum :asik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar