Bakımlı ve Pürüzsüz Bacaklar İçin

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ekstra geniş başlıklı yeni Philips Satin Perfect epilatör, tek dokunuşta daha fazla tüy alarak, daha hızlı ve uzun süreli pürüzsüzlük sağlıyor.

Philips, yazın yaklaştığı şu günlerde, mükemmel ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak isteyenler için geliştirdiği yeni epilatör serisi Philips Satin Perfect’i tanıttı.

ouxhj7.jpg



Günümüzün yoğun temposunda bayanlar tüylerini almak için mümkün olduğu kadar hızlı bir çözüm arayışındalar. Zamanı verimli kullanmak çok daha önemli hale geldi. Artık epilasyonda bayanlara zaman kazandıracak yeni Philips Satin Perfect ile hızlı ve haftalarca pürüzsüz bir cilde ulaşmak mümkün. Bu yaz, Plihilps Satin Perfect’in konforu ve geniş başlıkları ile bacaklarınız her zaman sizden önce hazır olacak.

Philips’in yeni epilatörü Satin Perfect, geniş başlıklı yapısı ve farklı aparatları sayesinde çok hızlı bir sürede, kolayca tüylerden kurtulmayı sağlıyor. Yeni Satin Perfect’in seramik dokulu cımbızları ile haftalarca süren pürüzsüz bir cilde daha az zaman harcayarak sahip olmak artık çok kolay. Yatık durumdaki tüyleri kaldırmak için hafif titreşimler yayan Satin Perfect epilatörler aynı zamanda cildi uyaran aktif masaj sistemine de sahip. Vücut hatları ile daha iyi temas etmek üzere tasarlanmış olan başlıklar tüm kıvrımlara uyum sağlayarak daha iyi bir performans sunuyor. Seride yer alan tüm modellerin başlıkları yıkanabiliyor. Hız ayarı kontrolü de sunan serideki tüm modellerle birlikte temizleme fırçası ve lüks görünümlü taşıma çantası hediye ediliyor.

Satin Perfect epilatör serisindeki en gelişmiş model olan kablosuz HP6578, vücudun daha hassas bölgelerindeki tüylerden kurtulmak için hassas epilatörüyle birlikte set olarak sunuluyor. Işık ve aynaya sahip akıllı cımbızlar özellikle kaş ve diğer hassas bölgelerin alınmasında büyük kolaylık sağlıyor.


Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst