Bahtsız tombik sarışın dönüyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
12_d.jpg


Bahtsız tombik sarışın!

Aradan yedi yıl geçmiş dile kolay. ’30′larında evde kalmış kadın’ın ruh halini anlattığı gerekçesiyle erkeklerin uzak durduğu filmlerin başını çeken ‘Bridget Jones’un Günlüğü’ yeniden beyazperdeye karışıyor. Hayırlı olsun!

Aktris Renee Zellweger'i tanımamıza sebep, kadınlığın dramasını görmek için başarılı bir filmdi 'Bridget Jones'un Günlüğü'. (Bridget Jones's Diary) İngiliz aksanlı, tombik sarışın Bridget'in mutsuz aşklardan muzdarip hayatına yakından tanık olmak, sinemada koltuklarında oturan pek çok hemcinsini derinden etkilemişti. Filmin başarısında Zellweger'in sahip olduğu hat safhadaki sevimlilik ki erkekler aynı düşünmüyor, büyük pay sahibiydi kuşkusuz, ancak misal Angelina Jolie gibi sıfır beden, Nicole Kidman gibi zarif veya Scarlett Johansson gibi fazla seksi olmaması, kadınların onu bu kadar çok sevmesi ve benimsemesinin asıl nedeniydi.

Bridget Jones rolündeki Zellweger'a eşlik eden aktörlerse o dönem popülerliğinin zirvesindeki Hugh Grant ve mahçup tavırları, romantik bakışlarıyla Colin Firt'tü. Her ne kadar Firth, daha yeni yeni ünlü olmaya başlasa da, 10 yıl sonra bu üçlünün arasından tek Oscar'lı isim olacaktı. Devam filmi; 'Bridget Jones: The Edge of Reason', üç yıl sonra 2004′te geldi. Kadro yine aynı, Bridget yine bahtsızdı. Ama her romantik komedi gibi bu film de mutlu sonla bitecek, filmin esas kadını, filminin esas adamıyla aşkın nirvanasına erecekti.

YENİDEN KİLO ALMAK İSTEMEDİ
Renee Zellweger, 2007 yılında kendisiyle yapılan bir röportajda yeni bir devam filmi için endişelendiğini çünkü Bridget rolü için yeniden kilo almak istemediğini ve bunun vücuduna zarar verebileceğini söylemişti. Yıl 2011. 42 yaşındaki Renee, 30′larında oynadığı 30′lu yaşlarda ev kalmış kadın rolünü mazide bırakmış gibi görünse de, yapımcılar durmadı. Renee'ye 'şişman kostümü' giydirmeyi göze alarak "Motor" demeyi akıllarına koydu. Çok satan 'Bridget Jones' kitaplarının yazarı Helen Fielding, şu aralar üçüncü kitabını yazmakla meşgul, bitirsin ki şov devam etsin! Filmin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil. Hugh Grant ve Colin Firth, kabul ederse ne ala! Ancak Renee Zellweger'dan başkası Bridget Jones'u oynarsa isyan çıkar!

09_d.jpeg


03_d.jpg


04_d.jpeg


05_d.jpeg


08_d.jpeg

Sabah
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
:kahkaha::kahkaha:
7 yıl sonra güzel çekemediklerini mi faketmişler acaba ben gayet güzel bulmuştum halbuki
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Yok baştan çekilmeyecek devam filmi çekecekler Zellweger kilo almak istemediği için oynamaya yanaşmıyomuş
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
424796825069.jpg


"Bridget Jones" üçüncü kez geliyor!

Ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, "Bridget Jones's Baby" adlı filmde oynamaktan vazgeçtiği iddialarını yalanlayarak serinin üçüncü filminde de rol alacağını açıkladı.

Grant, BBC ile 2009 yılında yaptığı bir röportajda serinin üçüncü filminde oynamayı kesinlikle düşünmediğini söylemişti.

Working Title Başkanı Tim Bevan ise, senaryo ile ilgili çalışmaların halen devam ettiğini, filmin çekiminin bu nedenle geciktiğini belirtti.

Renee Zellweger'in şansı erkeklerden yana bir türlü yaver gitmeyen bekar Bridget Jones'u canlandırmaya devam ettiği filmin senaryosunu Helen Fielding ve David Nicholls yazıyor.

Serinin üçüncü filmini "Full Monty" filmiyle tanınan Peter Cattaneo yönetiyor.

Helen Fielding'in aynı adlı romanından uyarlanan "Bridget Jones" serisinin ilk filmi "Bridget Jones'un Günlüğü", 2001 yılında büyük bir gişe başarısı elde etmişti. Renee Zellweger, filmdeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti. Serinin ikinci filmi olan "Bridget Jones: Mantığın Sınırı" ise 2004 yılında çekilmiş ancak ilk filmin başarısını yakalayamamıştı.
Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst