Bahçeniz İçin Uzmanından Öneriler

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Bahçeniz İçin Uzmanından Öneriler
Küçük ağaçlarınız, çiçekleriniz ve çalılarınız artık güvende!
Yanlış zamanlamalarda yanlış yöntem ve uygulamalarla yapılan ilaçlamalar hem size hem de bahçenizde çiçek, ağaç ve diğer bitkilere zarar verir. Gloria Basınç Spreyi ile bitki ve çiçeklerinize gelen davetsiz misafirlere karşı en etkili önlemi alın.

BotanikaBöceklenme bitkilerin çiçek vermesi kadar doğal ama çiçeklerin ölmesine sebep olacak kadar da zararlı bir doğa olayıdır. Bu durumu engellemek ya da bitkileri böceklerden ve diğer zararlı organizmalardan arındırmak için ne yapılabilir? Ağustos ayında sıcak havalarla birlikte bahçemizdeki bitki ve çiçeklerimizin sayısız davetsiz misafiri oluyor. Bahçelerimizi daha canlı ve sağlıklı hale getirmek için Botanika, Gloria Basınçlı Sprey’i öneriyor.

Bahçenizdeki bitki ve çiçeklerin sağlıklı, parlak ve güzel görünmesini istemez misiniz? Botanika, Gloria Basınç Sprey’i bitki, çiçek ve yaprak üzerindeki böcek ve diğer bitki zararlılarına karşı etkin çözüm oluyor. Etkili ilaçlama yapılmasını sağlayan 5 litrelik Gloria Basınçlı Sprey’i, kuvvetli basınç pompası ve taşıma askısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Basınç göstergesi sayesinde güvenli kullanım olanağı sunuyor.

Uzmanından tüyolar

Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, Ağustos döneminde ilaçlamaya karar vermenin ve ilaçlama zamanının belirlenmesinin önemine dikkat çekiyor. İlaçlamayı sabah çiy ya da kırağı ortadan kalktıktan sonra veya akşam serinliğinde yapılması gerektiğini belirten Şamcı, ilaçlamayı kuru, yağışsız ve sissiz havada yapılması gerektiğini de ekliyor. İlaçlama yaparken mümkünse yapan kişinin eldivenle ve varsa maskeyle kendini koruması gerektiğini de belirtiyor. Gloria Basınçlı Sprey’inin bahçenizdeki bitki ve çiçeklerde görülen böceklerin uzaklaştırılmasında son derece etkili bir ürün olduğuna dikkat çeken Şamcı,
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst