Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ymk_67.jpg


Bademli Alabalık Tava tarif tarifi Malzemeler
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


Yemeğin Tarifi
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.

Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst