Babalar Günü Hediye Seçenekleri

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Babalar Günü Hediye Seçenekleri

attachment.php


Converse All Star - Deri Spor Cüzdan 106 – 17 TL
Converse All Star kalitesiyle gündelik kullanıma yönelik bol gözlü bu deri cüzdan ile cebinde sizi taşısın ve hep hatırlanın.


attachment.php


Columbia Silver Ridge Black Erkek Beysbol Şapkası – 49 TL
Güneşli günler ve yazın kutlanan Babalar Günü kapıdayken, bu beysbol şapkası hiç fena fikir değil. Leke tutmuyor, kumaşı bile UPV 30 güneş korumalı. Ona sağlıklı günler dileyin.

attachment.php


Columbia Silver Ridge Cargo Erkek Şort – 89 TL
Süper-rahat kesimi , geniş cepleri ve ek kumaş detayı sayesinde ultra hareket rahatlığı sağlayan bu şortla babanız sadece bu yazı değil birkaç yazı daha rahat geçirebilir, çünkü bu şort çok dayanıklı olmak için üretildi.
Omni-Shade™ UPF 30 güneş koruması ve Omni-Wick™ ileri buharlaşma teknolojisi kullanılarak üretilen bu benzersiz ürünle onu çok mutlu edebilirsiniz.


attachment.php


Wenger EvoWood 10 Çok Amaçlı Çakı Ahşap - 99,99 TL
Ahşap bu çok şık çakı, her an yardıma koşabilir cinsten. Siz yanında olmasanız da bu işlevli ve estetik hediyeniz hep babanızın yanında olabilir!


attachment.php


Columbia Bahama Kısa Kollu Gömlek - 129,00 TL
Çabuk kuruyan, havalandırma delikli, üstelik naylon dikiş tekniği sayesinde uzun ömürlü. Bu gömlek güneşin zararlı ışınlarından babanızı koruyacak bir kumaşa sahip, hem de UPF 30 düzeyinde koruyor.
 

Ekli dosyalar

  • 2331901c24b87a6bb7ba4e7444c9bcc5_k.jpg
    2331901c24b87a6bb7ba4e7444c9bcc5_k.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 13
  • sapka_220.jpg
    sapka_220.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 13
  • sort_220.jpg
    sort_220.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 13
  • caki_220.jpg
    caki_220.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 13
  • gomlek_220.jpg
    gomlek_220.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 13
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
attachment.php


Eastpak Getter Sırt Çantası Coat Black – 149,00 TL
Eastpak Getter Sırt Çantası, babanızın şehir hayatını, çalışmayı, sporu, eğlenceyi sığdırabileceği hacimde. Kır hayatını ya da sahilde yürümeyi , kısaca gezmeyi ve doğayı seven bir babanız varsa bu çantayı kaçırmayın. Babanız bir çantaya neler koyabildiğine şaşıracak!


attachment.php


Columbia Romero Trail Erkek Ayakkabı – 199,00 TL
Patikada veya şehirde dayanıklılık ve destek arayan herkes için tasarlanmış iyi tamponlu, rahat ve dayanıklı yürüyüş ayakkabısını sizce sever mi? Babanızın çabuk yorulmaması ve konforla hareket edebilmesi için Romero Trail tam çözüm sunuyor.
Havadar, esnek, güvenli, rahat ve uzun ömürlü bu outdoor ayakkabısı, yol zorlaşsa da babanızın işinizi kolaylaştıracak.


attachment.php


Oakley Radar Pitch Matte Black - Grey - 429,99 TL
Kesenin ağzını açma şansınız varsa, bir güneş gözlüğünden beklenebilecek en iyi performansı veren bu gözlük sanırız babanızın gözlerinin parlamasına ve göz sağlığını maksimum korumasına yardımcı olabilir.
Gün boyu konfor sağlaması için özel olarak tasarlanmış "O Frame Material" çerçevesi, gözlüğün kaymasını ve düşmesini engelleyen kulaklar ve burunda tutunma gücünü arttıran "Three-point fit" özelliği, UV ışınlarını %100 engelleyen PLUTONITE lensleri ile benzersiz olan bu gözlük, babasına gözü gibi bakma ve hediye için bütçe ayırma şansı olanlar için bizce mükemmel bir alternatif.


attachment.php


Yumuşak Hediyeler SILK&CASHMERE’de

Kaşmir ve ipekte Türkiye’nin dünya markası SILK&CASHMERE’in tüm mağazaların da Babalar Günü için geri sayım başladı. Babanızı saf kaşmir, saf ipek ve kaşipeğin yumuşaklığıyla sarabileceğiniz ürünleri SILK&CASHMERE satış noktalarında bulabileceksiniz.

SILK&CASHMERE müşterilerini,Babalar Gününe özel t-shirt, hırka ve süveterlerle birlikte saf ipek, ipek kaşmir ve ipek koton karışımlı ürünlerde yüzde 30 indirimler nakit ödemeler de ise ek yüzde 10 indirim bekliyor. SILK&CASHMERE’in kravat, kol düğmesi ve yaka mendili takımları ise müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor.

Saf kaşmir, saf ipek ve kaşipekten üretilmiş çok özel hediyeler sunmak isteyen SILK&CASHMERE müşterilerine yaptıkları 150 TL ve üzeri alışverişlerinde saf ipek kravat hediye edilecek.


attachment.php


Nokia'dan Babalar Gününe özel çifte fırsat

Nokia kampanyasıyla, babalar ve çocukları için en şık hediye alternatifini sunuyor. Babasına Nokia E7, C7 ve N8 model telefonlardan birini alan herkese, deri cüzdan hediye ediyor!
 

Ekli dosyalar

  • canta_220.jpg
    canta_220.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 11
  • ayakkabi_220.jpg
    ayakkabi_220.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 11
  • gozluk_220.jpg
    gozluk_220.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 11
  • baba-gunu1.jpg
    baba-gunu1.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 11
  • baba-gunu2.jpg
    baba-gunu2.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 11
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
attachment.php


Oriflame North For Men Serisi

Oriflame’nin erkekler için sınırsız bakım sağlayan North For Men serisi, babanız için en uygun hediye.

North For Men Fairness Nemlendirici: 14.90 TL(50 ml)
North For Men Fairness Sabun: 2,50 TL (100 g)
North For Men Active Fairness Yüz Temizleyici: 9,90 TL (150 ml)


attachment.php


En Baba Kalem

Dünyanın "en baba" kalemi olarak gösterilen Visconti bu yıl babanıza alabileceğiniz "en baba" hediyelerden biri. Visconti kalemleri yazım sanatının en önemli enstrümanı.


attachment.php


Enerjik Hediye

Zinde kalmak isteyen babalar, Reebok ZigTech ile enerji patlaması yaşıyor. ZigTech, topuk vuruşundaki darbeyi emerek zigzaglar boyunca ileten özel tabanı sayesinde, enerji dönüşümü sağlayıp her adımda itici gücünüz oluyor.

ZigTech ayakkabının yanısıra “Daha fazla oksijenle daha fazla enerji” mottosuyla tasarlanan ZigTech tekstil modelleri de fiziksel ve bedensel yorgunluğunuza son veriyor. Doğal minerallerin polyestere enjekte edilmesiyle elde edilen Celliant™ lifler, ZigTech şort, t-shirt ve ceketlerin kumaşlarına dokunarak vücuttaki oksijen seviyesini %7 oranında arttırıyor. ZighTech ürünleri sayesinde, spor ve günlük aktiviteleriniz sırasında daha fazla enerji artık hayal değil.

Iker Casillas, Lewis Hamilton ve Thiery Henry gibi ünlü sporcuların da bir numaralı tercihi olan ZigTech ayakkabı ve tekstil modellerini tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.


attachment.php


Şık Yüzükler

Babalar için şık yüzük ve bilekliklerden oluşan “Jival Erkek Koleksiyonu”, Babalar Günü’nün en değerli ve kalıcı anılarını oluşturuyor. Babalarına kalıcı bir hediye vermek isteyen herkes için “Jival Erkek Koleksiyonu”ndaki bileklikler 750 TL, yüzükler ise 850 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


attachment.php


Babanız için

DeFacto, babalar için keten gömlekler, bermuda şortlar, yaz gecelerinde rahatlıkla kullanabilecekleri hafif montlar, ekose ve çizgili detaylar, canlı renklerle zenginleşiyor.

Şehirli stilinden ödün vermeyen babalar içinse hafif ceketler, yaka ve düğme detaylarıyla göz dolduran gömlekler, Defacto’nun özel pantolonları ile mükemmel bir bütün oluşturuyor. Renkler ise açık koyu kombinasyonuna olanak sağlıyor.

Aksesuarları unutmamak gerek. Spor ve klasik tarzda kullanım için özel olarak tasarlanmış kemerler, tendy çizgileriyle göze çarpan saatler, hafif şallar babanızın şıklığını tamamlamak için Defacto’da sizi bekliyor.
 

Ekli dosyalar

  • baba-gunu3.jpg
    baba-gunu3.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 11
  • baba-gunu4.jpg
    baba-gunu4.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 11
  • baba-gunu5.jpg
    baba-gunu5.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 11
  • baba-gunu6.jpg
    baba-gunu6.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 11
  • defacto-baba.jpg
    defacto-baba.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 11
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
W Collection, şıklığına olduğu kadar rahatlığına da önem veren babalara ilkbahar yaz koleksiyonundan benzersiz hediye seçenekleri sunuyor.

attachment.php


110 farklı tasarımın oluşturduğu tişört koleksiyonundan bir tişört ya da garment dyed teknolojisiyle üretilen şık ve rahat bir triko...
170 farklı tasarımdan oluşan gömlek koleksiyonundan custom fit veya regular fit bir gömlek.
Ya da her renk takım elbise, ceket ve gömlekleri tamamlayan 400 farklı renk ve desenden oluşan kravat koleksiyonundan bir kravat...


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • w.jpg
    w.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 10

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst