Baba beni öpmeyecek misin?

Oruc

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
2.598
Tepki
2.379
Puan
113
Yaş
48
Konum
izmir
Baba beni öpmeyecek misin?

Konya'nın Taşkent ilçesi Balcılar beldesindeki öğrenci yurdunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden öğrenciler dün toprağa verildi. Rukiye'nin mezarı başında dua eden baba Ahmet Demirtaş gözyaşı döktü.

Konya'da kız öğrenci yurdunda meydana gelen patlama, yürekleri dağlayan hikayeleri de ortaya çıkardı. Türkiye'yi derinden üzen olayda hayatını kaybeden Rukiye Sema Demirtaş, henüz 11 yaşındaydı.

Aynı yurttaki ablası Zeynep Büşra ile göçük altında kaldılar. Rukiye'sini enkazdan sağ kurtaramayan baba Ahmet Demirtaş'ın yavrusunu toprağa verirken söyledikleri herkesi ağlattı.

Kızıyla tatil öncesi vedalaşan acılı baba, Rukiye'nin, "Baba beni öpmeyecek misin?" demesini unutamıyor. Demirtaş, bağrına bastığı yavrusu için, "Öyle söyledikten sonra kızımı bağrıma bastım öpüp kokladım. Son kez sarıldığımı nereden bilebilirdim? diye gözyaşı döküyor.

Küçük Sema'dan babasına veda sözü: Beni öpmeyecek misin?

Konya'da kız öğrenci yurdundaki feci patlama, yürekleri dağlayan hikâyeleri de ortaya çıkardı. Türkiye'yi derinden üzen olayda iki kız kardeşi ölüm ayırdı. Tatil için Mersin'den babaannelerinin yanına gelen kardeşlerden Rukiye Sema Demirtaş hayatını kaybederken, ablası Zeynep Büşra Demirtaş yaralı olarak kurtuldu.

Kızları göçük altında kalan Ahmet Demirtaş ise, kaybettiği Sema'sı için gözyaşı döküyor. Kızıyla vedalaştığı an aklından çıkmıyor acılı babanın. "Baba beni öpmeyecek misin?" diyen küçük kızını bağrına bastığını anlatan Demirtaş, "Bunun son kez olacağını nerden bilebilirdim?" diye konuşuyor.

Sema, Mersin'deki evinden ayrılırken en son babasıyla vedalaşmış. Baba Demirtaş, "Kızım kendine dikkat et. Uslu dur." diye seslenmiş sadece. Ancak küçük Sema babasına dönüp, "Babacığım yoksa beni öpmeyecek misin?" diye sitem etmiş. Babası da kızını bağrına basıp, öpmüş.

Konya'nın Taşkent ilçesi Balcılar beldesindeki Balcılar Kasabası Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'ne ait Özel Boğaziçi Ortaöğretim Yurdu'nda, önceki sabaha karşı büyük bir patlama meydana gelmişti.

Gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen olayda, 2'si öğretmen 18 kişi hayatını kaybederken 27 öğrenci de yaralanmıştı. Patlamada yaşamını yitiren Sema, daha 11 yaşındaydı. Ailesiyle Mersin'de yaşıyordu. Ablası Zeynep (13) ile birlikte tatil için Balcılar'da oturan babaannesinin yanına geldi. Bir süre sonra kasabada edindiği yeni arkadaşlarıyla olmak için yurtta kalmaya başladı. Ablası da yanındaydı. Ancak, henüz üç gün olmamıştı ki feci patlamada hayatını kaybetti. Patlamadan yaralı olarak kurtarılan abla Zeynep, kardeşinin öldüğünü henüz bilmiyor.

2zjdh5f.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst